logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Vier het Jaar van de Draak in Call of Duty: Mobile Seizoen 2 – Lunar Dragon


2024 is het Jaar van de Draak en we zijn klaar om het te vieren met de komst van Seizoen 2 – Lunar Dragon in Call of Duty®: Mobile. Het nieuwe seizoen voegt een Year of the Dragon-thema toe aan de Nuk3town Multiplayer map plus jetpack mechanics voor gebruik in de Boost Assault Multiplayer modus en de nieuwe Jet Boost Battle Royale klasse. 

Het seizoen laat spelers ook nieuwe minigames ervaren op het zwevende platform in Isolated, genieten van grotere customization instellingen voor je HUD in verschillende speltypen, het nieuwe Type 19 wapen en andere items verdienen in de Lunar Dragon Battle Pass, en nog veel meer. 

Call of Duty: Mobile Season 2 – Lunar Dragon lanceert op 7 februari om 01:00 (CET).

Upgrade je gear

De Lunar Dragon Battle Pass bevat gratis en premium items, waaronder nieuwe Operator Skins, Wapenblauwdrukken, Calling Cards en extra Call of Duty Points (CP) die je kunt besteden aan je volgende Premium Pass of Store-aankoop.

Gratis Battle Pass-niveaus

Gratis Battle Pass-niveaus dit seizoen bevatten hoogtepunten zoals de Jet Boost Battle Royale-klasse en het nieuwe Type 19 Assault Rifle. Andere gratis loot zijn onder meer een verscheidenheid aan camouflages, wapenblauwdrukken en de AGR 556: Lantern Light op niveau 50.

Premium Pass-niveaus

Koop de Premium Pass en maak kans op alle content die beschikbaar is in de Lunar Dragon-stream, inclusief Operator Skins zoals Isabella – Dragon Warrior, Battery – Imperial Battledress, David Mason – Claws of Iron en Tiangu – Explosive Impact. Roep de kracht van de draak op met wapenblauwdrukken zoals Type 19 — Imperial Refinement, Man-O-War — Warrior’s Redoubt, OTs 9 — Avenging Lily, HS0405 — War-Built en de UL736 — Attack Speed, gebaseerd op het nieuwe seizoen 2 wapen.

Battle Pass-abonnement: meld je aan bij de grondtroepen door een Battle Pass-abonnement te kopen, waarmee je elk seizoen extra beloningen krijgt, samen met een boost van 10% voor speler- en wapen-XP, kortingsbonnen en beperkte kortingen op 10x kratten.

De Ground Forces-beloningen van seizoen 2 omvatten de Shigenori – Shadow Outcast Operator Skin, de Oden – Tranquil Vision Weapon Blueprint en de Backpack 2 – Tranquil Vision.

Multiplayer brengt een Nuk3town Reskin, nieuwe modus

Nuk3town Jaar van de Draak

Doe mee aan de festiviteiten met de Year of the Dragon-versie van Nuk3town. Deze versie van de kaart, ’s avonds omgeven door de natuur, is een eerbetoon aan de draak in een futuristische omgeving die de vaardigheden van zelfs de meest geharde operators zeker op de proef zal stellen.

Boost Assault-modus

Maak je klaar met een jetpack in deze nieuwe multiplayer-modus. Gebruik het om hoger te springen, verder te glijden en toegang te krijgen tot muurlopen. Deze modus zal nieuwkomers en veteranen van de jetpack-achtige gameplay die voor het eerst werd geïntroduceerd in Call of Duty®: Advanced Warfare, bevallen .

Battle Royale: drijvend platform en minigames, nieuwe klasse

Vier het Jaar van de Draak met een update van het drijvende platform in Battle Royale en vlieg voorbij vijandelijke operators met de nieuwe Jet Boost-klasse.

Drijvend platform: Alle spelers doen mee aan de Battle Royale-wedstrijd op het drijvende platform, waar ze vuurwerk kunnen afsteken en twee minigames kunnen spelen. Wapens zijn uitgeschakeld; alleen vuurwerk is toegestaan ​​in het gebied. Kijk uit naar UAV’s met geschenkdozen in de buurt van het drijvende platform en probeer ze te raken met je vuurwerk om de buit binnenin te verdienen. Naast uitrusting zoals hulpstukken, wapens en andere verbruiksartikelen kun je ook een voedselgeschenkdoos verdienen, die wordt gebruikt om een ​​van de kookminigames te starten.

Zoek ook naar ballonnen in de buurt van het platform. Schiet ze neer om hun lading vrij te geven. In andere gebieden op Geïsoleerde zijn mogelijk ook UAV’s aanwezig met geschenkdozen. Vernietig ze om de buit te verdienen die ze bij zich dragen.

Drijvende platform-minigames

Coöperatieve Hot Pot: communiceer met een van de vier tafels op het drijvende platform. Zodra een speler een tafel bezet, kunnen alleen zijn teamgenoten zich bij hem voegen, waardoor het maximale aantal teams voor dit spel op vier komt. Het spel kan ook door minder teams tot één speler worden gespeeld.

Zodra het spel begint, verandert de weergave naar een top-down perspectief. Beweeg rond het kookstation om de maaltijden te bereiden die op het menu worden weergegeven. Verdien punten voor elk gerecht dat binnen de tijdslimiet wordt voltooid. Spelers kunnen tijdens de minigame verschillende acties uitvoeren, waaronder het oppakken en doorgeven van ingrediënten, koken, slechte gerechten weggooien en een gerecht afmaken met dipsaus.

Cooking Fire: Ga naar de enorme hete pot in het midden van het drijvende platform om deze minigame te starten. Besteed een voedselgeschenkdoos om aan de uitdaging te beginnen, waarin je een rond paneel met hete potten te zien krijgt. Kook het eten gelijkmatig om hoge scores te behalen en beloningen te verdienen.

Nieuwe klasse: Jet Boost

Deze nieuwe klasse is gratis te verdienen in de Season 2 Battle Pass en is uitgerust met een jetpack, waarmee je hogere sprongen en beter glijden mogelijk maakt.

Optimalisatie-update: HUD-aanpassing, Ground War: Breach, Patrol

HUD-aanpassing: Seizoen 2 brengt nieuwe aanpassingsopties voor de in-game HUD, inclusief ondersteuning voor meer spelmodi en de mogelijkheid om je instellingen tussen spelmodi te synchroniseren. Verwacht ook enige optimalisatie van de huidige HUD.

Ground War: Breach: Optimalisaties voor deze modus omvatten hoogteveranderingen om het schadebereik van de tank te verkleinen, het vergroten van het aantal schuilplaatsen langs de wegen en enkele veranderingen in en rond het kasteel. Ground War: Breach wordt ook ondersteund met HUD-aanpassingsinstellingen.

Patrol-modus: verwacht dat er meer kaarten zullen worden toegevoegd aan de Patrol-spelmodus, evenals verschillende optimalisaties van de spelmodus.

Nieuwe seizoensuitdagingen

Voltooi nieuwe seizoensuitdagingen en evenementen die operatorskins, wapenblauwdrukken, Battle Pass XP en meer belonen, waaronder het nieuwe secundaire speerwapen.

Kijk het hele seizoen door op het tabblad Events in de game voor meer informatie, waaronder beloningen voor dagelijkse missies en maandelijkse inlogincentives.

Nieuw mythisch wapen

Mythic Type 19: Maak kans op een nieuwe Mythic Weapon Blueprint voor Type 19, het nieuwe wapen uit seizoen 2. Dit Mythische wapen is voorzien van een Chinese inktschildering van de veranderende seizoenen terwijl het wapen gedurende de wedstrijd evolueert. Maak ook kans om de bijbehorende Dark Shepard – Umbral Imperator Operator Skin te verdienen, met een in zwart-wit geschilderde krijgersoutfit met een gescheurde cape.

Long Yun en Spear Melee Blueprint: Long Yun, een ingehuurde huurmoordenaar en lijfwacht, verschijnt in deze Lucky Draw in elegante krijgerskleding naast zijn trouwe Spear – Striking Azure, een dodelijk slagwapen dat perfect bij zijn vechtstijl past.

Kryptis – Cruel Gaze: De huursoldaat Kryptis draagt ​​een intimiderend tactisch pak met een frontje om de anonimiteit te behouden. Deze Lucky Draw toont ook zijn favoriete DL Q33: Dark Void, met een sterrenstelselvormige animatie op het lichaam in een futuristisch ontwerp.

Battle Pass Vault: Seizoen 2 bevat de Battle Pass-content van seizoen 4 2022: Wild Dogs

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.