logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Call of Duty: Infinite Warfare Sabotage verschijnt op 31 januari op de PS4


Nieuwe Call of Duty-content op komst! Activision Publishing, Inc., dochterbedrijf van Activision Blizzard, Inc., en Infinity Ward hebben nieuwe informatie onthuld over het eerste DLC Map Pack voor Call of Duty: Infinite Warfare, Sabotage. Dit pakket bevat vier intense, nieuwe multiplayer maps, elk met een eigen uitstraling en gevoel, en een nieuwe zombie co-op ervaring getiteld Rave in the Redwoods, die spelers verplaatst naar een verlaten zomerkamp aan de rand van een meer in de jaren ’90. Sabotage verschijnt op 31 januari 2017, eerst alleen op het PlayStation Network voor het PlayStation4, later voor andere platformen.

Fans kunnen alvast een voorproefje op de content nemen in deze achter-de-schermen-trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=LXTAnlLQz6I

“We voegen met veel plezier een nieuw hoofdstuk toe aan onze zombie-ervaring, waarin we spelers verplaatsen naar een griezelig zomerkamp dat zo uit de horrorfilms uit de jaren ’90 lijkt te komen,” zegt Dave Stohl, Studio Head van Infinity Ward. “We leveren ook vier nieuwe, gevarieerde multiplayer maps, inclusief een remake van de Modern Warfare 2-klassieker Afghan. Er is een geweldige hoeveelheid nieuwe content waar alle spelers volgens ons van zullen smullen.”

In Rave in the Redwoods, het nieuwe, spannende hoofdstuk van de Call of Duty: Infinite Warfare zombies-ervaring, krijgt het macabere verhaal een vervolg in een nieuw decennium: de jaren ’90. Willard Wyler, de even raadselachtige als schurkachtige filmregisseur, is terug en heeft de helden opgesloten in een volgende bizarre horrorfilm. De vier speelbare personages uit het originele verhaal zijn terug, maar met nieuwe, over-the-top rollen. Dit keer komen ze meer te weten over Wylers boosaardige plot, terwijl ze strijden tegen nieuwe zombie-varianten in een verlaten zomerkamp aan de rand van een meer – een omgeving die door zombie-ravers in een door techno-beats gedreven wonderland is veranderd. Rave in the Redwoods is een spannende, griezelige en sensationele ‘ride’ met schokkende wendingen, vele verrassingen en tal van nieuwe easter eggs om te ontdekken.

In aanvulling op de Rave in the Redwoods zombies content, biedt Sabotage toegang tot vier nieuwe multiplayer maps:

  • Noir – Een duistere, smerige stadsomgeving, geïnspireerd door een futuristisch Brooklyn bij nacht. Noir is een klassieke three-lane map tegen de achtergrond van een dystopische toekomst, met cafés en parken rondom de wrede warzone in het centrum.
  • Neon – Een virtueel opleidingscentrum voor stedelijke oorlogvoering. Neon is een unieke, gedigitaliseerde gevechtsarena waar auto’s en andere voorwerpen uit ijle lucht verschijnen en verslagen vijanden oplossen in honderden pixels. De zichtlijnen in de middelste laan zijn zeer geschikt voor lange-afstands-spelers, terwijl de randen van de kaart mogelijkheden bieden voor snelle tegenaanvallen en close-quarter actie.
  • Renaissance – Renaissance verplaatst spelers naar Noord-Italië, waar ze het tegen elkaar opnemen in de steegjes van Venetië. Omgeven door klassieke architectuur en gebouwen worden spelers aangemoedigd tot voortdurende actie door de grachten en buurten van deze iconische stad.
  • Dominion – Een re-imagining van de klassieke Afghan map van Modern Warfare 2, nu gevestigd op Mars. Dominion behoudt alle memorabele landmarks en gameplay van het origineel, maar draait nu om het gecrashte schip in het centrum. Er zijn ook aanpassingen die spelers hun voordeel laten doen met het nieuwe bewegingssysteem.

Het Call of Duty: Infinite Warfare Sabotage DLC Map Pack is tegen een scherpe prijs verkrijgbaar via de Call of Duty: Infinite Warfare Season Pass. Deze is apart verkrijgbaar of als onderdeel van de Legacy Pro of Digital Deluxe editions van de game. De Season Pass geeft met korting toegang tot alle vier Call of Duty: Infinite Warfare DLC Map Packs die verschijnen in 2017 (de Season Pass heeft een adviesprijs van €49,99, de vier individuele Map Packs hebben een adviesprijs van €14,99 per stuk). Season Pass-bezitters ontvangen bij aanschaf ook  10 Rare Supply Drops plus 1,000 bonus Salvage Credits om nieuwe prototype-wapens mee te craften.

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.