logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Cadeausuggesties voor mannen en vrouwen

Het is niet altijd makkelijk om een geschikt cadeau te vinden. Zeker niet als je er bewust en gericht naar moet zoeken. Hieronder vind je een aantal cadeautjes die je misschien op het juiste spoor brengen: zie onze cadeausuggesties voor mannen en vrouwen!

Volg je neus

Van Gils STRICTLY FOR MEN No. 01 is een echte mannengeur: een beetje rokerig en gerijpt, maar dan wel met moderne en kruidige tonen van mandarijn, koriander en kardemom. Voeg daar de verfijnde geur van whisky aan toe en je hebt een stoere geur in handen. De basis wordt gevormd door leer, tonkaboom en een zoete amber. Het is een warme, volle geur, die lang aanblijft en scherp afsteekt tegen de sportieve geuren waar mannen zich meestal in hullen. Een geur dus voor echte mannen!

Adviesprijs: Vanaf 28,95 euro

Ga direct naar:


I’ve got you covered!

Apple is steeds meer bezig met het milieu. Naast het produceren van producten die jarenlang mee kunnen, zijn ze ook bezig met het verfijnen van productiemethodes en het produceren met milieuvriendelijke materialen. Zo heeft Apple alle leerproducten vervangen voor het duurzame FineWoven, wat aanvoelt als zacht suede maar een significant lagere uitstoot heeft. De FineWoven iPhone hoesjes en Apple Watch-bandjes hebben een een subtiele glans wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling en zijn perfect voor de feestdagen als cadeau voor jezelf en anderen.

Adviesprijs: Vanaf 69 euro

Ga direct naar:


Jolly glimmertjes

De betoverende kerstballen van Jolly Jingles maken elke kerstboom speciaal. Personaliseer je boom met mooie miniatuurversies van dingen waarmee jij affiniteit hebt. Van dieren tot eten & drinken, reizen en sporten tot zoete hapjes en allerlei hobby’s. Met deze kerstballen maak je de kerstboom helemaal eigen of geef je een origineel en persoonlijk cadeau. Bekijk ook eens de sets met drie bijzondere kerstballen in verschillende categorieën die in een vrolijke cadeauverpakking direct een geweldig geschenk of kerstpakket zijn!

Adviesprijs: vanaf 12,95 euro

Ga direct naar:


Altijd op de fiets

Voor de fietsfanaten onder ons: die kunnen wel wat extra steun gebruiken bij deze natte dagen! Gelukkig staat AGU bekend om kwalitatief goede producten die ook nog eens super praktisch zijn. Wat dacht je van warme, waterdichte handschoenen met extra grip? De merino handschoenen zijn warm, houden je handen droog en hebben rubber rubbels voor een solide grip op je stuur. Of de Shelter Case, een waterdicht hoesje voor je pasjes, telefoon, huissleutels en alles wat je graag droog wil houden? Wielrenners zullen er heel bij mee zijn: het hoesje past perfect in een fietsshirt! En als dat niet genoeg ruimte biedt, kun je denken aan de Roll Bag stuurtas Venture, waar je al je kleinoden in kunt meenemen. Gewoon aan je stuur.

Adviesprijs: circa 50 euro

Ga direct naar:


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.