logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Cadeausuggesties voor de goede voornemens

Een verantwoord cadeau is een goed cadeau. Met deze cadeausuggesties steun je jouw vrienden en familie in hun keuzes en draag je ook zelf een steentje bij. Een betere wereld begint bij jouw cadeautjes! Voor meer statement-cadeautjes kijk je bij onze cadeausuggesties met een goed doel.

Herschrijfbare boekjes

Er zijn heel wat herschrijfbare boekjes op de markt, maar wat ons betreft staat Moyu met stip bovenaan. Niet alleen vanwege hun fraaie styling en de diversiteit aan producten (ze hebben ook herschrijfbare planners en zelfs boodschappenlijstjes!) maar vooral omdat ze fijn schrijven en makkelijk schoon te maken zijn. Met een speciale balpen – waar je vullingen voor kunt kopen – schrijf je met het grootste gemak en veeg je het met een vochtig doekje zo weer af. Daardoor pak je de boekjes er veel sneller bij! Je hebt ze in alle soorten en maten, van speciale uitvoeringen voor je planning tot alleskunners, van compacte notitieblokjes tot A4-formaat ringbanden.

Adviesprijs: Vanaf 19.99 euroSchoonmaken met impact

Schoon huis voor én na de feestdagen of het perfecte cadeau voor de schoonmaak freak of een milieubewust familielid? Dat kan met EzeeTabs! Een schonere wereld is binnen handbereik met de oplosbare ecologische reinigingstabletten van EzeeTabs. Het assortiment bestaat uit non-toxische en biologisch afbreekbare oppervlakte-, machine- en flesreinigers. Je kan dus met een gerust hart schoonmaken, zonder de natuur vies te maken.

Adviesprijs: Vanaf 8.99 euroDigitale Detox

Digital Detox expert Arne Mathiasen organiseert in samenwerking met HMD een Digital Detox series op Discord- en Youtube kanalen om het bewustzijn over smartphonegebruik bij tieners te vergroten. Hiermee willen ze deelnemers leren over de voordelen van een beperkte schermtijd door gedurende twee weken hun smartphone in te ruilen voor een dumbphone. En welke telefoon kun je dan beter nemen dan die good-old, onverwoestbare Nokia 8210? Het toestel is helemaal gepimpt om weer bij de tijd te zijn en is een ideale, betaalbare optie voor zij die terug willen naar de basis. Voor €79,99 krijg je geweldige functies, audio en snelle 4G-verbinding. Praten en sms’en is nu nog makkelijker door het grote scherm en de nog grotere batterij. De Nokia 8210 4G biedt een betrouwbare verbinding, met een batterij die lang meegaat en geweldige belfuncties. 

Adviesprijs: 79,99 euroTweede kans voor gadgets

Wil jij een grote indruk maken met jouw cadeau en toch rekening houden met je portemonnee en het milieu? Kies dan voor een refurbished iPhone van Swappie. Het ideale kerstcadeau voor onder de boom. Alle toestellen van Swappie hebben een garantie van 24 maanden met een batterijcapaciteit van minimaal 80%. Als je een bestelling met express levering plaatst voor 21 december is je nieuwe Swappie iPhone gegarandeerd op tijd in huis voor Kerst. De iPhone 12 mini is al verkrijgbaar vanaf 409 euro en de iPhone 8 vanaf 159 euro. Andere toestellen zijn ook met korting verkrijgbaar in de periode voor Kerst, waaronder de iPhone 11, 12 en 13!

Ga direct naar:


Slim omgaan met energie

Weinig mensen omarmen de techniek om te besparen in hun energiekosten. Met de tado° V3 slimme thermostaat kun je genieten van een warm huis en tot wel 22% besparen op je gasrekening. De stijgende energiekosten houdt iedereen bezig, met tado° zit je er ook deze winter warm bij. Via de tado°-app krijg je waar en wanneer je maar wilt eenvoudig toegang en controle over jouw verwarmingssysteem. Bovendien kun je het systeem uitbreiden met afzonderlijke thermostaatkranen, zodat je de verwarming per kamer kunt instellen. tado° is sinds kort ook verkrijgbaar in zwart, zodat de thermostaat past bij jouw interieurstijl. De zwarte slimme thermostaat van tado° is nu verkrijgbaar bij Coolblue voor € 229,-

Ga direct naar:


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.