logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Cadeausuggesties voor de gadgetfreak

Gadgetfreaks in je omgeving? Daar weten wij alles van… we horen zelf ook bij die club! Met deze toffe gadgets maak je de feestdagen onvergetelijk en bijzonder.

De digitale sleutel naar je hart

Voor zij die steeds hun sleutel vergeten als ze de deur uitgaan hebben wij de ideale tip: de nieuwe Smart Lock Pro van Nuki. Deze 4e generatie Smart Lock, uitgerust met Matter, wifi-module en Power Pack, stelt je in staat om je eigen voordeur te openen zonder gebruik te maken van je sleutel. Dit innovatieve Smart Lock is de ideale toevoeging aan je Smart Home en wordt ondersteund door platforms zoals Google Home, Apple Home en Alexa. De Smart Lock kan je deur ook automatisch openen, dus zelfs met je handen vol kom je eenvoudig binnen.

Adviesprijs: Vanaf 279 euro

Ga direct naar:


Ring Ring – weet precies wie er langskomt!

Ring ken je vast: maar wist je ook dat ze meer hebben dan alleen die slimme videodeurbel? Je kunt je huis beveiligen met de Ring Alarm sets, losse camera’s voor binnen en buiten combineren en er zijn zelfs camera’s met een ingebouwde verlichting, zodat ze je tuinpad netjes verlichten zodra je thuis komt. Dat is nog eens een veilig idee!

Er zijn heel wat verschillende modellen beschikbaar, van bedraad tot draadloos. Super leuk zijn ook de covers waarmee jij je deurbel een uniek uiterlijk geeft. Je kunt er zelfs voor kiezen om ieder seizoen een nieuw frontje te plaatsen. Dat geef je huis een extra feestelijk uiterlijk 🙂

Adviesprijs: vanaf 59,95 euro euroAltijd verbonden

Met de feestdagen in aankomst beginnen we met z’n allen weer na te denken over Sinterklaas en Kerstcadeaus. Het maakt niet uit of je tech-savvy bent, een interieurliefhebber, een gamefanaat, fervent reiziger of een gezellige huismus, NETGEAR heeft een divers aanbod aan high-end netwerkproducten waarbij je je partner/familie-lid/ vriend of teamleden enorm mee verwend. Ons droomcadeau? De Orbi 960- serie.

Je (her)kent vast het dagelijks vloeken om een trage verbinding. Haperende videogesprekken, het traag laden van pagina’s of een programma dat eindeloos lang duurt om op te starten. De Orbi collectie bevat een serie van mesh-systeem routers met razendsnel internet, het best beveiligde netwerk en een strak design wat je graag in je interieur wilt laten zien. Geef je partner / familielid of werknemers ergernis-vrije dagen cadeau. Dat is nog eens origineel!

Adviesprijs: vanaf 1899,99 euroOp zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.