logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Cadeausuggesties met een goed doel

Je kent ze vast wel, mensen die vastgegroeid lijken te zijn met hun smartwatch of smartphone. Die de hele dag appjes checken en online zoeken naar ‘de waarheid’ of de meest sappige roddels. Speciaal voor hen deze cadeausuggesties met een digitale knipoog: omdat het ook anders kan.

Eigenaar van je eigen wc-papier

The Good Roll gaat het anders doen. Geen standaard financiering van de bank, maar via haar eigen community. Klanten, fans, ambassadeurs en iedereen die achter The Good Roll staat kan nu mede-eigenaar worden. Het waarom is heel simpel: met duizenden mede-eigenaren kan The Good Roll haar impact versneld vergroten. The Good Roll geeft nieuwe aandelen uit en echt iedereen kan die kopen en zo mede-eigenaar worden!
Sander de Klerk, medeoprichter en Chief Rolling Officer bij The Good Roll: “Ieder jaar lukt het ons om meer impact te maken op de sanitaire situatie in Ghana en de wc-papierindustrie te verduurzamen, maar om echt impact te kunnen maken moeten we opschalen. En daarom roepen we iedereen die onze missie steunt op om samen met ons eigenaar te worden van The Good Roll. Empowerment via toiletpapier!”

Ga direct naar:


In bed met War Child

HEMA, 100%NL en War Child slaan opnieuw de handen ineen om kinderen in oorlogsgebieden een steuntje in de rug te geven en hen te helpen rustig te kunnen slapen. Want kinderen in oorlogsgebieden leven voortdurend in hun grootste nachtmerrie. In navolging op het succes van vorig jaar introduceert HEMA een speciale War Child collectie, die vanaf vandaag verkrijgbaar is in alle HEMA-winkels en online. Een kwart van de opbrengst gaat naar War Child.

Ga direct naar:


Held op sokken

De feestdagen zijn alweer in zicht en dat zorgt bij de meeste mensen voor cadeaustress. Want wat geef je met Sinterklaas of kerst aan je vader, je tante of die ene vriendin die alles al heeft? Met de limited edition Alzheimer Socks geef je een cadeau met een bijzondere boodschap. Je draagt namelijk direct bij aan de strijd tegen alzheimer. Dat past wel bij de feestdagen, nietwaar?

Cadeau en donatie in één
Alzheimer Socks zijn twee verschillende sokken en staan symbool voor de verwarring waarmee mensen met dementie en hun naasten dagelijks geconfronteerd worden. Door de sokken te dragen, steunen mensen zichtbaar de strijd tegen alzheimer en maken zij deze slopende ziekte bespreekbaar. De volledige opbrengst van de verkoop van de sokken gaat naar het Alzheimercentrum Amsterdam om toekomstig onderzoek mogelijk te maken.

Ga direct naar:


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.