logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Cadeausuggestie: Smart Home gadgets

Gadgetliefhebbers smullen van een compleet systeem waar alles naadloos in elkaar past. Ik kan het weten, ik ben er zelf ook zo een. Technische snufjes zijn geweldig, maar als ze ook daadwerkelijk iets toevoegen aan je leven, is het stukken beter! Hieronder vind je een paar coole gadgets voor de smart home-liefhebber. Enjoy!

Wie staat er aan de deur? Ring Video Doorbell 4

De Ring Video Doorbell 4 laat je geen moment meer missen. Met deze deurbel heb je een helder beeld van jouw voordeur via de Ring app. Zo kan je direct communiceren met de persoon aan de voordeur en weet je precies wanneer je cadeautjes arriveren. Liever het pakketje voor de deur laten neerzetten of afgeven bij de buren? Je kunt het allemaal bespreken via de app. Bovendien heeft deze videodeurbel een dubbelfunctie als beveiligingscamera en bewegingsmelder. Dubbel zo veilig tijdens de donkere dagen! En kleed je deurbel in stijl aan met deze te gekke winterse cover!

Adviesprijs vanaf 199 euro

Ga direct naar Ring Video Doorbell 4 op BOL.com.

Opgeruimd staat netjes! Roomba iRobot stofzuiger

Als het gaat om robotstofzuigers, staat Roomba met stip bovenaan met hun iRobot stofzuigers – met of zonder dweilfunctie. De nieuwste telg is de J7, die een aantal geweldige snufjes in huis heeft om je huis nog schoner te houden en efficiënter te werken (zo heeft hij bijvoorbeeld een ingenieuze kabeldetectie!). Deze stofzuiger heeft een prijskaartje van 749 euro (of 999 euro voor de J7+, met een thuisstation die je stofzuiger automatisch schoonmaakt). Wil je een helpende hand toesteken? Een robotstofzuiger van Roomba heb je al vanaf 299 euro – compleet te programmeren en te bedienen via Google Assistent. Wat wil je nog meer?

Adviesprijs: vanaf 299 euro

Ga direct naar Roomba iRobot op BOL.com.

Helder in beeld: Ring Floodlight Cam Wired Pro

Heb je al een Ring Video Doorbell? Dan kun je het Ring-systeem verder uitbreiden met camera’s voor binnen en buiten, alarmsystemen en nog veel meer. Een briljante aanvulling is de Ring Floodlight Cam Wired Pro. Deze camera heeft niet alleen Ring’s meest geavanceerde buitencamera ter beschikking, maar beschikt ook over 3D-bewegingsdetectie, tweewegcommunicatie en heldere schijnwerpers om jouw omgeving verlichten. Je krijgt meteen een melding wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Niet alleen schrikt het ongenodigden af, het is ook veiliger thuiskomen als iemand je even bijlicht!

Adviesprijs vanaf 249 euro

Ga direct naar Ring Floodlight Cam Wired Pro op Coolblue.nl.

Verloren en gevonden… met Tile

Wij zijn fan van Tile: deze kleine gadgets kun je overal aan hangen, op kleven of aan verbinden. Dankzij een bluetooth signaal kun je ze zo makkelijk opsnorren. Niet alleen via de Tile app en diens plattegrondfunctie, maar ook doordat je de apparaatjes geluiden kunt laten maken, waardoor je ze kunt horen! De nieuwste generatie Tile-producten heeft een harder geluid, zachtere vormgeving en een groter bereik. Nog makkelijker om je items terug te vinden dus. Een perfecte suggestie voor iedereen die telkens op zoek is naar de portemonnee, huis- of fietssleutel, afstandsbediening of tas.

Adviesprijs: vanaf 24,99 euro

Ga direct naar Tile op BOL.com.

Altijd energie bij de hand: Infinitylab

De dagen worden donkerder en kerstverlichting siert de straten – het feestseizoen is aangebroken! Tijd om stad en land af te struinen naar het perfecte cadeau voor je geliefden. Veel onderweg, dus daarom extra belangrijk om altijd volledig opgeladen te zijn. InfinityLab’s nieuwe serie van draadloze powerbanks en modellen met een ingebouwde kabel is ontworpen om jou altijd verbonden te houden, waarheen of naar wie je ook onderweg bent. De kou buiten kan er voor zorgen dat een accu veel sneller leeg loopt, maar met de InfinityLab producten op zak hoef je nooit bang te zijn om zonder energie te komen zitten. De InstantGo 10000 Wireless biedt een enorme batterijcapaciteit in een klein, draadloos oplaadpakket. Het kleine apparaat past gemakkelijk in je jaszak of tas, ideaal voor als je deze koude dagen onderweg bent.

Adviesprijs: vanaf 39,95 euro

Ga direct naar InfinityLab op BOL.com.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.