logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Zo tover je een lach op het gezicht van de jarige job!

Iedereen vindt het leuk om cadeautjes te krijgen, maar soms zijn de beste cadeautjes die als verrassing komen. Een verrassing zorgt voor een extra boost van opwinding. Het kan ook een geweldige manier zijn om iemand te laten zien hoe goed je hem of haar kent. Een zorgvuldig gekozen cadeau kan laten zien dat je aandacht hebt besteed aan zijn of haar voorkeuren en interesses, en dat je erover nagedacht hebt iets te vinden waar ze écht van zullen genieten. Dus ga aan de slag en tover een glimlach op het gezicht van de jarige!

Geef een plant of boom

Is de jarige job gek op de natuur? Geef hem of haar dan een mooie plant of bloem! Niets zegt meer “ik geef om je” dan een levend, ademend cadeau dat de tuin of het huis nog mooier zal maken. Je kunt kiezen voor een prachtige bos bloemen, samen met een potje groen geluk. Met een beetje goede verzorging kunnen ze zelf de plant laten groeien tot iets moois. Planten houden niet alleen de lucht schoon, maar werken ook rustgevend én geven sfeer en gezelligheid. Reden genoeg om een plant of boom cadeau te geven. Wanneer je niet helemaal zeker weet welke plant je moet kopen, geef dan een digitale cadeaukaart waarbij de gelukkige zelf een soort mag uitzoeken.

Koop een cadeaubon

Het kiezen van een goed cadeau kan moeilijk zijn, maar dat hoeft niet! Vaak is een cadeaubon een gewaardeerd cadeau, omdat de ontvanger zelf kan bepalen waar er behoefte aan is. Zit je krap in tijd? Dan is een giftcard kopen de ideale manier om snel een geschenk in huis te halen. Schrijf er een persoonlijk briefje bij en jouw cadeau is ready-to-go! Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Een cadeaubon is bij iedereen welkom en zo zorg je ervoor dat je geen nutteloze rommel geeft aan een ander. Het zou zonde zijn als het cadeau waar je zo lang over na hebt gedacht, toch niet in de smaak valt.

Organiseer een dag vol avontuur

Als de jarige van spanning en sensatie houdt, waarom geef je hem dan niet een dag die hij nooit zal vergeten? Trakteer op een dag parachutespringen, bungeejumpen, of een andere activiteit die hun adrenaline doet stromen. Ze zullen je er zeker dankbaar voor zijn! Het draait uiteindelijk allemaal om herinneringen maken, toch? Zo kun je er niet alleen de jarige job blij mee maken, maar ook jezelf. Het samen creëren zorgt voor extra geluk, verbinding én troost. Waar wacht je nog op?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.