logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Zo deal je met problemen: cadeauboeken voor mopperkonten

Er zijn altijd mensen die kunnen blijven klagen. Over alles of niets. Prinsessen op de erwt, over-het-paard-getilden, luxepaardjes, critici of gewoon mensen met een ongelooflijk slecht humeur. Wie kent ze niet? Nou – om ze even met de neus op de feiten te drukken… of om die chagrijnige mensen even een glimlach op het gezicht te toveren heb je hieronder twee leuke cadeauboeken!


Dagboek voor kl*te dagen

Dagboek voor kl*te dagen

Een boekje om al je frustraties in af te reageren – klinkt dat niet goed? Dit felgekleurde boekje is daar speciaal voor gemaakt. Het staat vol met tips en suggesties om die agressie en frustraties even af te zwakken. Denk daarbij aan citaten die je opbeuren, snedige opmerkingen die je in je arsenaal sarcasme kunt opnemen, lijstjes die je kunt maken met idioten, foute playlists, dingen die je wilt wissen… en nog veel, veel meer.

Dagboek voor kl*te dagen is een echt doe-dagboek, waarin je mag schrijven, scheuren, kliederen en nog veel meer. Het is een grappig bedoeld boek, maar dankzij de sarcastische ondertoon van de besproken onderwerpen zal het zeker een lach op je gezicht kunnen toveren. Soms is het even zoeken naar de juiste pagina, er staan bijzonder veel quotes en uitspraken in, maar het zal zeker een kleine ommekeer maken in je kl*tedag.

Score: 8

Auteur:
Uitgever: Deltas, 160 pagina’s, Paperback.
ISBN: 9789044762402. Prijs: 16.95 euro.

Ga direct naar Dagboek voor kl*te dagen op BOL.com.

Sh*t happens

Sh*t happens

Voor de dagelijkse frustraties kun je gebruikmaken van deze 52 inspiratiekaarten, die verpakt zitten in een stevig doosje en geleverd worden met een mooi houten plankje waarin je de kaarten kunt steken. Heb je een rotdag gehad en zie je het glas even halfleeg? Laat je dan opbeuren door de 52 inspiratiekaarten in deze doos. Niet dat de spreuken op deze inspiratiekaarten altijd zo grappig of vrolijk zijn, maar ze helpen je zeker om alles even te relativeren. De kaarten zijn wat wisselend van toon en insteek, maar volgens het principe moet je iedere dag een willekeurige nieuwe kaart pakken en je daardoor laten leiden. Wie weet wat deze snedige wijsheden je brengen?

Kies een leuke quote of gedachte, zet de kaart in de houten kaarthouder en weet dat je morgen een nieuwe kans krijgt. Want sh*t happens.

Score: 7

Auteur:
Uitgever: Deltas, 52 pagina’s, Hardcover.
ISBN: 9789044759181. Prijs: 22.50 euro.

Ga direct naar Sh*t happens op BOL.com.

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.