logo-liggend-wit-donkerblauw

Cadeau suggestie voor Vaderdag: een stoere poster


posters banner

Posters maken de man. Niet helemaal natuurlijk, maar ze kunnen wel laten zien waar de man voor staat. Of waar jij denkt dat de man voor staat. Daarmee is een poster een heel persoonlijk cadeau voor bijvoorbeeld vaderdag! Maar waar moet je op letten als je een poster koopt? Er zijn immers genoeg punten waar je aandacht aan kunt schenken. Laten we bij het begin beginnen – een bezoekje aan posters.nl, het walhalla als het aankomt op posters.

angry birds poster

Allereerst moet een poster aansluiten bij de smaak. Bij een hobby, een liefhebberij of bij de stijl. En dat kan heel breed zijn. Voor een muziekliefhebber kun je denken aan een poster van een idool, of een algemenere muziek-poster die gebaseerd is op een bepaalde muziekstroom. Voor wereldreizigers kun je denken aan een gave landkaart of bijvoorbeeld een foto van een favoriete stad. Zo zijn er talloze onderwerpen te noemen, maar denk ook eens aan filmposters! Fantasy en superhelden (Batman vs. superman-poster, anyone?) zijn helemaal hot, en zelfs deze Angry Birds-posters zouden absoluut in een mancave passen.

poster coffee

Er zijn immers genoeg onderwerpen die zeker in de smaak vallen bij de ontvanger, maar die zijn lang niet altijd even geschikt voor de locatie waar je hem zult hangen. Een bikinibabe boven de eettafel, waar het hele gezin aanschuift? Niet echt smaakvol. Een kleine poster op een heel grote en kale muur? Ook een misser. Bekijk dus welke mogelijkheden er zijn, op Posters.nl vind je voor iedere situatie wel een gepaste optie. Heb je bijvoorbeeld geen lijst? Dan kun je een poster ophangen met een posterstrip of – heel oldschool – met plakkertjes, die je zonder problemen weer kunt verwijderen.

Je hoeft natuurlijk niet bij posters te blijven, want op Posters.nl kun je ook terecht voor een wat krachtiger statement: wat dacht je van een deurposter of zelfs een cool fotobehang, dat wel 366x256cm groot kan zijn! Of kies voor een poster-maar-dan-anders, zoals een authentieke wandplaat of een afdruk op canvas. Vergeet trouwens niet om ook een leuke reminder aan vaderdag mee te bestellen: zoals deze speciale vaderdag-items!

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.