logo-liggend-wit-donkerblauw

Geef een cadeau met een speciale gedachte

Wil je graag wat speciaals doen voor je partner? Dan zou je eens kunnen kijken naar luxe relatiegeschenken. Hierbij kun je denken aan een uniek beeld voor in de achtertuin, wat bedrukt is met jullie jubileum. Maar wat houdt een luxe relatiegeschenk dan eigenlijk in? Dit hoeft namelijk niet een extreme prijs te hebben. Het gaat erom dat het net wat exclusiever is dan andere cadeaus en daarnaast mooi ingepakt is. Denk aan een doosjes in plaats van een zakje. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Naast een relatiegeschenk komt het ook wel eens voor dat je afscheid moet nemen van een collega die met pensioen gaat. Ook hier zijn passende cadeaus voor te vinden.

Kom tot rust met pensioen

Een afscheid collega pensioen wordt meestal gehouden door middel van een feest. Hierbij hoort een passend cadeau waardoor de collega kan terugkijken op een mooie tijd. Zo kun je laten blijven wat jouw samenwerking heeft betekent, kun je waardering uiten en een prettige toekomst wensen. Maar waar moet je dan aan denken als het gaat om een afscheidscadeau? Zo zou je een cadeau kunnen geven voor een heerlijk relaxed weekend. Je zult dit cadeau dan wel samen met een aantal andere collega’s moeten geven, aangezien het anders wat te duur is. Denk aan een weekend naar een heerlijke spa, waarbij de collega  heerlijk tot rust kan komen. Zo wordt er een goed begin gemaakt aan een heerlijk pensioen.

Zelf een cadeau maken

Bij het uitzoeken van een geschikt cadeau is het handig om op tijd te beginnen. Op deze manier kun je natuurlijk een mooi cadeau voorbereiden als het wat meer tijd kost. Denk bijvoorbeeld aan een portret waar een fotoshoot voor nodig is. Niet alleen dit, maar ook een eigen gemaakt cadeau kan veel tijd innemen. Denk aan een prachtig schilderij als je lekker creatief bent. Vooral als jubileumcadeau kan dit mooi zijn. Ouders vinden het vaak een mooi gebaar als je zelf iets hebt gemaakt. Zo’n schilderij is hiermee een goed idee. Weet je niet zo goed wat je moet geven? Dan kun je genoeg online vinden voor inspiratie. Het is aan te raden om van deze inspiratie een moodboard te maken. Zo heb je een goed overzicht van wat er mogelijk is.

Geef je collega’s een mooi aandenken

Naast dat je zelf een cadeau kunt krijgen als je met pensioen gaat, is het ook leuk om wat mee te geven aan de collega’s die achterblijven. Dit hoeft zeker niet veel te zijn. Denk alleen al aan een lief en persoonlijk kaartje waarbij je de fijne samenwerking beschrijft. Daarnaast is het ook een idee om wat mee te geven wat jou typeert. Denk aan een speciale wijn of doosje met allerlei lekkernijen. Je kunt het zo gek niet bedenken. Zodra je wat leuks hebt gevonden, kun je de boel ook nog mooi inpakken door het juiste inpakpapier te gebruiken. Tegenwoordig zijn er allerlei soorten inpakpapier die aansluiten bij een bepaalde gelegenheid.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.