logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Een cadeau zo origineel mogelijk inpakken voor een man!

Een cadeau inpakken kan soms op zich al een hele opgave zijn, maar als je dit zo origineel mogelijk wilt doen dan wordt het vaak alleen maar lastiger. Cadeaus voor mannen kun je op diverse manieren zo origineel mogelijk inpakken. Lees hier meer cadeautips voor hem en hoe je iets zo origineel mogelijk kunt inpakken. 

Foto’s en teksten

Als je een mooi cadeau voor een man hebt gekocht dan is het natuurlijk leuk om de verpakking ervan zo persoonlijk mogelijk te maken. Dit kun je op diverse manieren doen. Een erg leuke tip is om te zorgen voor een soort inpakpapier met foto’s van hem erop bedrukt. Daarnaast kun je aan de foto’s ook bepaalde teksten toevoegen. Dit kunnen persoonlijke teksten, maar ook simpelweg namen zijn. Overigens is een stuk inpakpapier niet het enige waarop je foto’s van iemand kunt laten bedrukken. Tegenwoordig zijn er voor vrijwel alle materialen wel mogelijkheden om iets te graveren. Kies dus iets moois uit en maak het persoonlijk op je eigen manier. 

Maak er een spelletje van

Als je het vanaf het moment dat je het cadeau aan hem geeft al grappig wilt maken, dan kun je van de verpakking een spelletje maken. Hiermee wordt bedoeld dat de verpakking niet alleen mooi is, maar bijvoorbeeld ook lastig opengaat. Een leuk idee kan bijvoorbeeld een verpakking zijn met een touw eromheen met een stevige knoop. Zodra hij dit open heeft gekregen zit er nog een verpakking onder. Ook deze is weer lastig te openen. Hieronder zit uiteraard weer een nieuwe verpakking die ook weer op een andere manier lastig te openen is. Op deze manier kun je er een heel spelletje van maken. Ook kun je deze optie combineren met de eerste optie uit dit rijtje van cadeautips voor hem. Zo maak je er meteen een persoonlijk spelletje van. 

Baseer verpakking op het cadeau

Het kan ook leuk zijn om de verpakking te baseren op het cadeau zelf. Dit kan echter wel lastiger zijn dan dat het klinkt. Hierbij kun je kijken wat het cadeau is en hierop een toepasselijke verpakking baseren. De verpakking kan bijvoorbeeld iets over het cadeau verklappen. Indien je niet wilt dat hij door heeft wat het cadeau zou kunnen zijn, dan zorg je natuurlijk wel dat de verpakking niet al te veel tips geeft. Als dit je niet zo veel uitmaakt dan kun je de verpakking alleen maar meer baseren ook het cadeau. 

Speel met kleuren

De laatste tip is een erg simpele, maar leuke tip. Zorg in plaats van voor normaal inpakpapier, simpelweg voor een verpakking in de kleur die hij het mooist vindt. Indien je zijn lievelingskleur weet dan is dit natuurlijk geen lastige opgave. Het is een voor de hand liggende tip, maar toch wordt er vaak niet aan gedacht. Op het inpakpapier kun je dan eventueel nog een kaartje plakken met een bepaalde tekst erin. Ook kun je variëren met kleuren. Kortom, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.