logo-liggend-wit-donkerblauw

Filmsuggestie: Buurman & Buurman – Bakken en Grillen

Op 5 juni hebben de bioscopen hun deuren weer geopend en vanaf dat moment verschijnt ook het allerlaatste avontuur van ieders favoriete buurmannen in de Nederlandse bioscopen. In Buurman & Buurman – Bakken en Grillen staan de klungelige buurmannen klaar om nieuwe problemen aan te pakken, die voornamelijk door zichzelf veroorzaakt worden. De film, met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen die de karakters tot leven brengen, is vanaf 5 juni 2021 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Al 45 jaar

Al jarenlang is het dolkomische duo grote favoriet bij kinderen en volwassenen. Na bijna 45 jaar schitteren ze niet alleen op TV en in de bioscopen, maar hebben ook een heel eigen lijn van onder andere (educatieve) spellen, boeken, klokken, dekbedden en pluche.

Buurman & Buurman – Bakken en Grillen

De allerlaatste bioscoopfilm belooft opnieuw een hilarisch avontuur. De twee charmante, maar zeer onhandige buren beginnen net als altijd vol enthousiasme aan klusjes, maar helaas loopt het weer niet op rolletjes. Ook nu weten ze samen tot een oplossing te komen, vooral door slim te zijn en goed samen te werken. Val jij van je stoel van het lachen?

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. Annemie Cornelis avatar
  Annemie Cornelis

  Doe heel graag mee

 2. Willem de Wal avatar

  Ik doe graag mee voor mijn neefje en nichtje, wij hebben vorige week gegeten in een pizzeria in Groningen die helemaal was aangekleed met Buurman en Buurman attributen, ze hebben hun ogen uitgekeken.

 3. Will avatar

  Ik heb graag meegedaan.

 4. Will avatar
  Will

  Ik doe graag mee.

 5. Patrick Mertens avatar
  Patrick Mertens

  leuke prijs!!!


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.