logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Agenda: Burgers’ Zoo zet succesvolle musicaltraditie voort

Zoë & Silos: De Ocean Musical Datum: 15-07-2023 t/m 20-08-2023
Prijs: vanaf 24 euro
Locatie: Burgers Zoo
Adres: Antoon van Hooffplein 1, Arnhem (Route)

Hoofdrolspelers Zoë en Silos ontdekken in een nieuw musicalavontuur de kleurrijke onderwaterwereld van de tropische koraalzee. Koninklijke Burgers’ Zoo en Van Hoorne Entertainment zetten een jarenlange traditie voort: ‘Zoë & Silos: De Ocean Musical’ is de zesde musical die speciaal voor en in nauwe samenwerking met het Arnhemse dierenpark is gecomponeerd. De show is van zaterdag 15 juli tot en met zondag 20 augustus 2023 meerdere malen per dag te zien.

Meer weten?

Kaartjes voor attracties en uitjes kopen doe je bij:


Wie zijn Zoë en Silos?

Zoë is een heel enthousiast meisje dat alles over dieren wil weten. Als abonnementhoudster komt ze vaak in Burgers’ Zoo. Ze weet verrassend veel over allerlei diersoorten. Silos is een jonge dierverzorger die in Burgers’ Zoo werkt. Zoë en Silos komen elkaar regelmatig tegen in het park en beleven samen spannende avonturen. Deze keer dalen ze af in de tropische koraalzee, waar ze haaien en roggen ontmoeten en zich verwonderen over het koraal. In een educatieve musical komen jong en oud spelenderwijs veel te weten over dit ecosysteem. 

Een jarenlange traditie

Burgers’ Zoo en Van Hoorne Entertainment bouwen met ‘Zoë & Silos: De Ocean Musical’ voort op een jarenlange traditie. De hoofdrolspelers figureerden reeds in vijf thematische musicals, een tiendelige televisieserie op Telekids, talloze videoclips met dierenliedjes, vlogs en challenges. Op youtube.com/zoesilos kunnen kinderen en volwassenen veel van deze producties online terugkijken. Ook zijn de liedjes van Zoë en Silos op Spotify te beluisteren. 

Praktische details

‘Zoë & Silos: De Ocean Musical’ is van zaterdag 15 juli tot en met zondag 20 augustus 2023 dagelijks te zien in het Auditorium van het Safari Meeting Centre, het congrescentrum dat middenin Burgers’ Zoo ligt. Op doordeweekse dagen zijn er vier shows: 11:30-12:00 uur, 12:30-13:00 uur, 14:00-14:30 uur en 15:00-15:30 uur. Op weekenddagen is er zelfs nog een vijfde show: 16:00-16:30 uur. De musical is bij de entreeprijs inbegrepen en voor abonnementhouders gratis. Alle informatie is te vinden op burgerszoo.nl/musical

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.