Buitenleven Scheurkalender 2013


Buitenleven scheurkalender 2013De Buitenleven Scheurkalender 2013 is er weer. Laat je inspireren door leuke eropuit-tips, verrassende recepten, handige weetjes en bijzondere adresjes. Ga mee naar buiten, geniet van de seizoenen en kijk met een frisse blik naar al het moois om je heen.

Voortaan geniet je 365 dagen per jaar van het buitenleven met de Buitenleven Scheurkalender. Elke dag een leuke tip, recept of adres, mooi geïllustreerd met silhouetten in zwart-wit. De achterzijde van de kalender kun je – heel duurzaam – gebruiken als boodschappenbriefje, memoblaadje of things-to-dolijstje.

De Buitenleven Scheurkalender 2013 kost €13,95 en is verkrijgbaar in boekhandel, warenhuis en via anwb.nl/webwinkel. 

De Buitenleven Scheurkalender 2013 is een uitgave van ANWB Media,  net als Buitenleven Magazine. Een tijdschrift vol verhalen over oogstrelende tuinen, intrigerende landhuizen, de laatste woontrends, ontdekkingen uit de moestuin, natuurlijke beauty en betoverende natuur.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.