logo-liggend-wit-donkerblauw

Waarom een brochure nog steeds in de mode is

Vandaag de dag zijn brochures nog steeds een veelvoorkomend en effectief communicatiemiddel. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om het publiek te informeren over optredens, concerten of tentoonstellingen, of om reclame te maken voor speciale acties in de winkel. Als je van plan bent een verkoopbrochure te maken om bijvoorbeeld jouw nieuwe product of dienst aan te kondigen maar nog niet helemaal zeker weet of je dit communicatiemiddel wilt gebruiken, neem dan een kijkje naar de volgende redenen waarom brochures je kunnen helpen om jouw boodschap over te brengen.

brochures drukken

Brochures: een communicatieformaat voor het snel delen van waardevolle info

Het grote voordeel aan een brochure is dat je uitgebreid voorlichting kan geven over jouw product of dienst. Het communicatieformaat van een brochure wordt al vele jaren gebruikt om  informatie op een snelle manier aan de man te brengen. In vergelijking met andere afdrukopties kan je met brochures veel informatie op een klein formaat samenbrengen. Een brochure biedt je voldoende ruimte om alles over jouw merk en producten te vertellen. Daarbij kan je zelfs omzet genereren door middel van kortingen of coupons te delen via jouw brochure.

Brochures bouwen vertrouwen op

Een brochure laat klanten zien dat je een serieuze onderneming bent met betrouwbare zakelijke praktijken. Veel klanten willen namelijk bewijs van ervaring zien voordat ze zaken doen met je. Een brochure kan helpen om dit vertrouwen te creëren, want het laat zien dat je bereid bent te investeren in jouw klanten.

Digitaliseer je brochure!

Wellicht ben je van mening dat fysieke print niet meer helemaal van deze tijd is en niet goed past bij jouw merk. Dan is het handig om je brochure te digitaliseren. Middels het digitaal distribueren van jouw brochure bespaar je immers enorm op de kosten van papier, inkt, drukkosten en verzendkosten. Door middel van het digitaliseren van jouw brochure heb je toegang tot een enorm bereik op onder andere jouw webpagina en de social media.

Door wie laat jij jouw brochures drukken?

Gevouwen folders drukken doe je bij Drukzo, de specialist in drukwerk. Drukzo is de marktleider van Nederland op het gebied van bedrukking en kan goedkoop, snel en makkelijk jouw onderneming voorzien van al jouw drukwerk. Van flyers, folders, posters, visitekaartjes tot stickers, relatiegeschenken en nog veel meer! Nieuwsgierig naar wat Drukzo voor jou kan betekenen? Neem dan snel een kijkje naar alle producten die Drukzo te bieden heeft.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.