logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bridgerton: Het high-societyspel!


Mixlore, een studio van Asmodee, kondigt met trots de lancering aan van het langverwachte nieuwe spel gebaseerd op de wereldwijde hitserie Bridgerton van Shondaland: Bridgerton: Het high-societyspel. Het spel is de vierde samenwerking van de studio met Netflix en de eerste met Shondaland. Het spel is vanaf 1 augustus exclusief verkrijgbaar bij Walmart in de VS en is later in 2023 wereldwijd verkrijgbaar.

Bridgerton: Het kaartspel

Bridgerton: Het High-Societyspel is een kaartspel voor 3 tot 6 spelers. Spelers dansen met geschikte huwelijkskandidaten en ontdekken hun beste match op basis van prestige, begeerlijkheid en liefde. Aan het eind van het spel moeten ze voor een huwelijksaanzoek zorgen en de speler met de hoogste score wint. Bridgerton: Het High-Societyspel bevat personages uit de Emmy-genomineerde Netflix original en wordt zeker een hit onder fans van de roman en tv-serie.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.