logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Skylanders Imaginators brengt jouw eigen skylanders tot leven


skylanders imaginators

Portal Masters kunnen hun fantasie de vrije loop laten als Skylanders Imaginators op 14 oktober in Europa verschijnt. In Skylanders Imaginators ontwerpen spelers zelf Skylanders en brengen ze tot leven. Het nieuwe avontuur heeft een pakkende verhaallijn en biedt puzzels, battles en een hele lijst met nieuw helden en schurken.

Sinds Skylanders® bestaat maken kinderen wereldwijd zich een voorstelling van hun ideale Skylanders. Toys for Bob, de bedenkers van Skylanders én pioniers in het Toys-to-Life genre, is terug als het belangrijkste development team en maakt die droom direct waar. In Skylanders Imaginators kun je je eigen Skylanders maken via eindeloze combinaties van powers, abilities, slagzinnen en nog veel meer. Zo gaan spelers uren plezier beleven, zowel met de creatie als met het uiteindelijke spelen.

Games koop je online bij:

Kaos leidt de pogingen om de Skylanders te verslaan. Skylands’ grootste schurk is in Skylanders Imaginators één van de Skylanders Sensei karakters en daarmee een volledig speelbare toy. Kaos heeft de krachten van Mind Magic ontdekt om zo Doomlanders te creëren. Zijn allereerste creatie is direct een onvervalste kloon van zichzelf. Ervan uitgaande dat niemand in het hele universum op kan tegen meer dan éen Kaos, en zeker de Skylanders niet, laat hij zijn kloon los om zo Skylands te veroveren. Maar tot Kaos’ verbazing wil zijn kloon zelf winnen. Zodoende vecht hij nu tegen zijn schepper en helpt op die manier de Skylanders in hun pogingen om de echte Kaos te verslaan.

skylanders imatinators

In Skylanders Imaginators maken ook Crash Bandicoot en zijn aartsvijand Dr. Neo Cortex hun opwachting. Ter ere van de 20e verjaardag van Crash hebben Activision en Vicarious Visions, in samenwerking met Toys for Bob, een nieuw level ontworpen dat helemaal op Crash Bandicoot is geïnspireerd: Thumpin’ Wumpa Islands. In Skylanders Imaginators zijn zowel Crash Bandicoot (stem van Jess Harnell) als Dr. Neo Cortex (stem van Lex Lang) uniek en kwikzilverachtig als altijd. Allebei zijn het volledig speelbare toys.

Speelgoed en spellen koop je bij:

In Skylanders Imaginators is er een wormhole ontstaan in Skylands. Daarin verschijnt de grote Aku Aku en hij kondigt de Synchronization Celebration aan, die eens in de twee decennia wordt gevierd. Het is de tijd dat alle werelden perfect met elkaar in lijn staan en er wordt een enorm feest op de Wumpa Islands gegeven. Ook de Skylanders zijn uitgenodigd. Zodra ze er aankomen ontdekken Spyro en Mags dat Dr. Neo Cortex een gruwelijke machine heeft gecreëerd, waarmee hij het feest naar zijn hand wil zetten. De machine hapert en dan gebeurt er iets dat het hele feest op zijn kop zet. Crash moet samenwerken met de Skylanders en zijn oude vijand Neo Cortex om te herstellen wat er te herstellen valt. Anders worden de Wumpa Islands volledig weggevaagd.

skylanders imaginators

Skylanders Imaginators steunt alle 300+ karakter toys uit de eerdere Skylanders games, waaronder Skylanders SuperChargers, Skylanders Trap Team, Skylanders SWAP Force, Skylanders Giants en Skylanders Spyro’s Adventure. Zodra je als speler nieuwe Skylanders aan je collectie toevoegt, breidt je vanzelf je in-game experience uit.

KEY FEATURES:

  • Maak je eigen Skylander – Je kunt je eigen fantasie tot leven wekken en je eigen Skylanders maken. Die heten Skylanders Imaginators. Met eindeloze creatiemogelijkheden (powers, abilities, slagzinnen, uiterlijk, en nog veel meer) vertaal je je eigen voorstellingsvermogen naar levensechte Skylanders. Met de ‘randomize feature’ kun je hulp inroepen bij de creatie.
  • Creation Crystal – Skylanders Imaginators introduceert een nieuw toy type, de Creation Crystal. Hiermee kun je je eigen unieke Skylanders creëren en naar consoles transporteren wanneer je maar wilt. Creation Crystals hebben op elementair niveau contact. Als Portal Master kun je één personage per Creation Crystal maken.
  • Ontmoet de Senseis – In Skylanders Imaginators maken de zogenaamde Senseis voor het eerst hun opwachting. De Skylanders Senseis zijn 20 nieuwe karakters en 11 voormalige schurken, onder wie Kaos. Ook maken Crash Bandicoot en Neo Cortex hun comeback als Sensei.
  • Nieuwe verhaallijn en gameplaySkylanders Imaginators biedt een nieuw avontuur met een grappig verhaal en allemaal leuke nieuwe personages naast tal van populaire helden. Het dynamische verhaal zorgt voor een levendige gameplay experience met de focus op de magie van verbeeldingskracht. Dat alles speelt zich af in tal van nieuwe environments.

Elke Sensei is een master van één van 10 Battle Classes (bijvoorbeeld Knight, Sorcerer, Brawler en meer). Als master van deze Battle Classes hebben alleen Senseis de mogelijkheid om Sky-Chi toe te passen, wat de ultieme Battle Class super move is. Skylanders Senseis hebben een meester-leerling relatie met nieuw gecreëerde Imaginator Skylanders. Zij kunnen unieke Imaginator wapens ontgrendelen, bepalen de voortgang in Imaginator level caps, en geven toegang tot speciale areas in de game. Ook gaan ze over de ontgrendeling van Secret Techniques voor Imaginators in dezelfde klasse. Skylanders Imaginators ondersteunt local co-op multiplayer. Plaats op de Portal of Power twee Creation Crystals of twee toys, of een combinatie van de Crystals en toys, om zo de lol nog eens extra te vergroten.

  • Crash Bandicoot – In het nieuwe, op Crash Bandicoot geïnspireerde level, Thumpin’ Wumpa Island, draait het om de oude vertrouwde Crash gameplay in een nieuw jasje. Thumpin’ Wumpa Islands zit vol met springstof, krabben, gevaren, tempelruïnes, Wumpa Fruit, exploderende vaten, en meer. Er zijn ook speciale Crash Zones met daarin de klassieke boulder chases uit de oorspronkelijke Crash games.

Bij de lancering komt het level Thumpin’ Wumpa Islands exclusief beschikbaar voor Playstation-spelers die de Skylanders Imaginators Starter Pack met Crash Bandicoot aanschaffen. Het level komt daarna op alle platforms via de aanschaf van de Skylanders Imaginators Thumpin’ Wumpa Islands Adventure.

  • Vaste karaktersIn Skylanders Imaginators duiken populaire karakters als Spyro, Stealth Elf, Jet-Vac en Eruptor natuurlijk ook weer op.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.