logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Lees alles over Boy Kills World

In een wereld verscheurd door chaos en hebzucht, waar de straten worden geregeerd door de corrupte Van Der Koy familie, staat een zwijgende strijder op. Zijn naam is Boy, een naam die fluistert door de stoffige steegjes als een belofte van wraak. Zijn stem is hem ontnomen door de snijdende messen van de vijand, maar zijn geest brandt helder met een vastberadenheid die niet te doven is.

Bekijk de trailer van Boy Kills World

Het verhaal van Boy Kills World

Boy is niet alleen een slachtoffer van de meedogenloosheid van de Van Der Koys; zijn hele familie werd genadeloos uitgeroeid in die fatale strijd. Maar in de duisternis van zijn verlies, ontwaakt een innerlijke stem die hem leidt, een stem die hij heeft geleend van zijn favoriete computergame. Deze stem, een mengeling van strategie en moed, fluistert hem toe en drijft hem voort op een pad van gerechtigheid en vergelding.

Maar gereed maken voor de confrontatie vergt meer dan alleen fysieke kracht; het vraagt om een loslaten van de kinderlijke fantasieën die Boy ooit koesterde. In een wereld waar de grens tussen realiteit en illusie vervaagt, moet Boy leren om zijn innerlijke demonen te temmen en zijn geest te versterken. Gelukkig staat hij er niet alleen voor.

De sjamaan

Een mysterieuze sjamaan, gehuld in de nevelen van het onbekende, treedt uit de schaduwen tevoorschijn om Boy te helpen. Met kennis zo oud als de aarde zelf, leert de sjamaan Boy de geheimen van zijn eigen geest te ontrafelen en de krachten van de natuur te benutten. Samen smeden ze een pad van verlichting door de duisternis, terwijl Boy zich voorbereidt op de ultieme confrontatie met degenen die zijn leven verwoest hebben.

Met elke stap die hij zet, elke hindernis die hij overwint, wordt Boy sterker, vastberadener, en meer verbonden met de wereld om hem heen. En terwijl de schaduw van wraak over hem hangt, weet Boy dat hij niet alleen vecht voor zijn eigen rechtvaardigheid, maar ook voor de herinnering aan de geliefden die hij heeft verloren.

Krankzinnige actiefilm

Vanaf 20 juni is Boy Kills World te zien in de bioscoop. In deze krankzinnige, keiharde actiefilm schittert Bill Skarsgård in één van de hoofdrollen, als de op wraak beluste jongen Boy die het opneemt tegen een corrupte familie met een totaal gestoorde matriarch; een rol van Famke Janssen.

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.