logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Box-set met Birds of Prey en Suicide Squad

Birds of Prey

Ken je dat verhaal van de politieagent, de zangvogel, de psychopaat en de maffiaprinses? Dit bizarre verhaal wordt verteld door Harley Quinn zelf. Als Roman Sionis (Black Mask), de slechtste en meest narcistische schurk van Gotham, en zijn trouwe handlanger Zsasz een prijs op het hoofd van de jonge zakkenrolster Cass zetten, wordt de hele stad uitgekamd om haar te vinden. Hierbij kruisen de paden van de Birds of Prey zich en zal dit vreemde viertal moeten samenwerken om Roman uit te schakelen. Lees onze review over Birds of Prey.

Suicide Squad

Het voelt goed om slecht te zijn… Stel een team samen van ‘s werelds meest gevaarlijke gevangen genomen Super Schurken en geef ze de meest geavanceerde wapens die er beschikbaar zijn. Stuur ze vervolgens op een missie om een onbekende, onoverwinnelijke entiteit te verslaan. Lees onze review over Suicide Squad.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.