logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Moederdag-tip: Box vol bloemen

Veel segmenten worden stiekem hard getroffen door de gevolgen van het coronavirus. Zo is de internationale bloemen-en plantenhandel tot stilstand gekomen – iets waar Nederland toch behoorlijk bedreven in zijn. Kwekers worden hierdoor snoeihard (sorry voor de woordgrap) geraakt. Vaak moeten ze zelfs hun planten en bloemen vernietigen, omdat ze de planten simpelweg niet meer mogen verkopen door alle maatregelen.

Boxvolbloemen

Ook hier is een heel mooie en creatieve oplossing bedacht: BoxvolBloemen! Met deze verrassende doos vol planten is de tijd, liefde en aandacht die de hardwerkende kwekers in hun planten hebben gestopt niet voor niets geweest. Er zijn drie verrassingsboxen van BoxvolBloemen bedacht: de BinnenBox, BuitenBox óf PlukBox. Je kunt deze deze boxen met een paar muisklikken bestellen, waarna ze gewoon thuis worden bezorgd of klaarstaan op één van de vier Pick Up Points. Zo worden planten gespaard, krijgen kwekers een eerlijke prijs voor hun producten en wordt jij voorzien van een sfeervol (buiten)interieur. Hoe mooi is dat?

Kiezen maar!

Met BoxvolBloemen is het kiezen geblazen. Hoewel… je kiest eigenlijk alleen de locatie waar je planten wil ontvangen. Wil je meer groen binnen of buiten? Of wil je jouw moestuin een vliegende start geven? Nieuwe planten in je huis of tuin geven je interieur of buitenleven een nieuwe impuls: een nieuwe uitstraling. Lekker fris. Je kunt het zien als even een nieuw laagje verf op de muur – maar dan een stuk sneller geregeld. De boxen worden netjes en compleet geleverd, met tekst en uitleg over de planten die je in huis hebt gehaald. Je zult bovendien merken dat er planten in de box zitten waar je normaalgesproken niet naar gekeken zou hebben, om wat voor reden dan ook – wellicht omdat jouw plaatselijke tuincentrum ze niet heeft, of omdat je er te snel aan voorbij loopt. Het is dus ook een heel leuke ontdekkingsreis in de plantenwereld! Zo zaten in onze binnenbox twee vetplanten, waar mijn vrouw steevast aan voorbij loopt. Nu krijgen ze een mooi plekje in de kamer en zullen ze liefdevol verzorgd worden!

De oorsprong van Boxvolbloemen

Shay Danon-van Overvest, mede-oprichter van BoxvolBloemen vertelt: “Op het moment dat ik orchideeën in de shredder zag verdwijnen, wist ik dat er iets moest gebeuren. Er moest een oplossing zijn om deze planten een bestemming te geven! Samen met Leendert, die van huis uit al in de internationale bloemen- en plantensector zit en dus een groot netwerk heeft, bedachten we een nieuw verkoopplatform om kwekers en planten te helpen in deze crisis. Via dit platform willen we de markt verbreden”. Met de verschillende boxen van BoxvolBloemen heeft de consument de keuze om zijn (buiten)interieur op te fleuren. De BinnenBox zit tot de nok toe vol met hippe kamerplanten en planten met vrolijke bloemen, terwijl de BuitenBox zorgvuldig wordt gevuld met planten voor in de tuin of het balkon. En wie altijd al een moestuin wilde en daar nu de tijd voor vindt, kan aan de slag met de Plukbox, gevuld met groente-, fruit- en kruidenplanten.

Meer weten of een box bestellen? Bezoek dan snel www.boxvolbloemen.nl!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.