logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bouw je eigen heli of scooter met MOOV van BERG


moov motor loopfiets

Speelgoed waar kinderen nooit op uitgekeken raken, dat is MOOV van BERG. Met dit houten buitenspeelgoed kunnen knutselaars zelf – zonder gereedschap – hun eigen voertuigen creëren, van Scooter tot Trike. De mogelijkheden met MOOV zijn oneindig, want er kunnen steeds weer nieuwe voertuigen mee gebouwd worden. Ideaal om een lange winter lekker te bouwen, te spelen en alvast proef te draaien voor het voorjaar. Een ideaal geschenk dus voor in de zak of onder de boom.

De MOOV kits bestaan uit oersterke onderdelen waarmee je diverse basismodellen van A tot Z in elkaar zet. Met onder meer wielen, assen, frames, ringen en plankjes kunnen kinderen bouwen wat ze maar willen. Er kan gekozen worden uit een Bike, Chopper, Helikopter, Scooter of Trike maar natuurlijk ook eigen fantasie-voertuigen. Uitgespeeld? MOOV kan zo weer gedemonteerd worden zodat er nieuwe voertuigen gebouwd kunnen worden. Op naar het volgende bouw- en speelproject!

moov voorbeelden

Met speelgoed van BERG leer je springen, sturen, sprinten en stunten. Samen en actief spelen is onmisbaar voor de ontwikkeling van ieder kind. En daar hoort duurzaam speelmateriaal bij – dat voldoet aan de hoogste eisen – waar je niet zomaar op raakt uitgekeken.

Drie verschillende MOOV KITS:

MOOV Starter kit (3 in 1) € 99
Incl. 125 onderdelen
2 wielen
Handleiding voor 3 modellen

MOOV Advanced kit (7 in 1) € 149
Incl. 150 onderdelen
3 wielen
Handleiding voor 7 modellen

MOOV Street kit (10 in 1) € 189
Incl. 175 onderdelen
4 wielen
handleiding voor 10 modellen

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.