Bouw je burger anders, kies voor vis of groente: IGLO Vis of Veggie burgers


kapitein iglo

Hamburgers zijn in korte tijd ontzettend populair geworden. We eten er in Nederland met z’n allen inmiddels zo’n 400 miljoen per jaar. Iglo vond het tijd voor een alternatief op de vleesvariant: Fish Burgers en Veggie Burgers. Een heerlijk krokante vis of groenteburger waarmee je eindeloos kunt variëren met verrassende toppings, sauzen en broodjes. Bouw je burger dus eens anders en kies voor Iglo Fish Burgers Classic, Iglo Fish Burgers Hot & Spicy of de Iglo Veggie Burgers met verschillende groenten.

Omega 3 vetzuren uit vis zijn belangrijk voor je hart en bloedvaten. Daarom is het advies om minimaal één keer per week vis te eten. Lekkere alternatieven voor je favoriete vleesgerechten zijn dan zeer welkom. De Fish Burgers zijn in twee varianten verkrijgbaar. De Fish Burger Classic met een perfect krokant jasje en de Fish Burgers Hot & Spicy voor een pittige bite. Beide Fish Burger varianten zijn MSC gecertificeerd.

Ideaal voor flexitariërs

Wist je dat 50% van de Nederlandse huishoudens inmiddels flexitariër is? We kiezen steeds meer voor een alternatief voor vlees zoals groente. Met groente kun je alle kanten op, een berg op je bord is natuurlijk een optie… Maar lekker variëren is nog veel leuker en verrassender. Een stoere Veggie Burger met verschillende groente is een goede aanvulling op je dagelijkse portie groente. De Veggie Burgers bevatten onder andere broccoli, wortel en maïs en zullen daarom ook bij de kids al snel favoriet zijn.

Blijven variëren

Alle burgers zijn in de oven te bereiden. Benieuwd hoe je kunt variëren? Laat je dan inspireren door de recepten op iglo.nl/vis-en-vegaburgers.

Kapitein Iglo op de Amsterdamse grachten

De Nederlandse Kapitein Iglo is inmiddels één jaar aan boord. Ter ere daarvan én om te vieren dat de nieuwe Iglo Fish en Veggie Burgers verkrijgbaar zijn, ging hij de Amsterdamse grachten op. Hij deelde aan het varende publiek Iglo Fish en Veggie Burgers uit. Daar werd massaal van genoten.

Nog meer nieuwe producten van Iglo

Iglo breidt haar assortiment dit jaar verder uit. Vanaf half juli is het visstick assortiment aangevuld met een glutenvrije variant die verkrijgbaar is bij Albert Heijn. Voor kinderen met een glutenintolerantie het ideale product om te genieten van de welbekende vissticks. Deze zomer komen ook de nieuwe gepaneerde scholfilets in het supermarktschap: Hollandse Schol gepaneerd en Hollandse Schol licht gepaneerd met boter, kruiden en citroen.

Verkrijgbaarheid

Iglo Fish en Veggie Burgers zijn vanaf deze maand te vinden in het vriesvak van de supermarkten en online via iglo.nl. De Fish Burgers zijn verkrijgbaar in een verpakking van 2 stuks. De consumentenadviesprijs is € 2,49 voor de Fish Burgers en € 2,19 voor de Veggie Burgers. De Glutenvrije Vissticks zijn in een verpakking van 12 stuks verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van € 3.79. De Hollandse Schol gepaneerd en Hollandse Schol licht gepaneerd met boter, kruiden en citroen zijn beiden verkrijgbaar per 2 porties voor een consumentenadviesprijs van € 3,99.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.