logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

BOSE introduceert Smart Soundbar 900

Bose introduceert de nieuwe Smart Soundbar 900, een Dolby Atmos® luidspreker die een ongekend rijke luisterervaring biedt bij muziek en films. De Spatial Technologies van Bose tilt de Dolby Atmos-content naar hogere niveaus door muziekinstrumenten, gesprekken en andere geluidsbronnen feilloos te scheiden en ze vanuit verschillende hoeken van de ruimte te laten klinken — van boven, en van uiterst links en rechts. De technologie levert diezelfde ervaring ook in combinatie met andere content dan Dolby Atmos, of het nu gaat om het beluisteren van muziek of het kijken van een film.

Op zoek naar coole gadgets?

De Soundbar 900

  • laat zich met HDMI eARC via één kabel aan de tv koppelen en bundelt al zijn geavanceerde technologie in één schitterende behuizing
  • ondersteunt Wi-Fi® en Bluetooth®, Google Assistant en Amazon Alexa voor spraakbesturing
  • biedt een simpele app voor touch-bediening
  • werkt probleemloos met Spotify Connect, AirPlay 2 en alle andere Bose smartspeakers voor integratie in een hoogwaardig multi-room audiosysteem
  • is een alles-in-één powerhouse die de Bose Smart Soundbar 700 vervangt
  • is op 29 maart verkrijgbaar voor €999,95

Dolby Atmos met ruimtelijke Bose-technologie

De Smart Soundbar 900 brengt je midden in de concertzaal of in de actie van een film, op een compleet nieuwe manier. Door aangepaste arrays, dipool-transducers en low-profile transducers te combineren met de Spatial Technologies van Bose levert de Soundbar 900 een unieke, ongeëvenaard levensechte geluidsbeleving.

Waar conventionele Dolby Atmos-soundbars “geluid van boven” leveren, kan de 900 meer. De Bose PhaseGuide™ technologie voegt nieuwe dimensies toe, heel precies gepositioneerd, waarbij bepaalde geluidsbronnen links en rechts worden geplaatst, ook al zijn daar geen speakers. Dus de helikopter hangt als het ware boven je hoofd, terwijl de acteurs langs je heen rennen, niet ‘in het scherm’. En als de zangeres links van het midden op het podium staat, hoor je haar stem ook echt links uit het midden van je kamer komen. Als je geen Dolby Atmos-content hebt, dan zijn de horizontale ruimtelijke effecten net zo sterk, terwijl de Bose TrueSpace™ technologie voor de verticale dimensie zorgt, waarbij signalen worden gemixt om “hoogte” te creëren, zonder gebruik van een plafondspeaker.

Voor programmering of afspeellijsten levert Bose QuietPort™ technologie exceptionele basweergave en klinkt het geluid zo goed als vervormingsvrij op elk volume. En als meubels of de plaatsing van de soundbar de audiokwaliteit beïnvloeden, repareert de zelfontwikkelde ADAPTiQ®-technologie dat direct, in elke omgeving, elke keer opnieuw.

Afmetingen en ontwerp

De Soundbar 900 is maar 5,82cm hoog, iets meer dan 10cm diep en 104cm lang. Hij ziet er elegant uit met zijn fraai geronde hoeken, een subtiel geperforeerd metalen rooster rondom, strakke naden, heldere lijnen en een bovenplaat van glanzend, gehard glas. En past probleemloos onder televisies vanaf 50 inch.

Eenvoud, compatibiliteit en bediening

De Bose Smart Soundbar 900 levert in alle opzichten direct plezier op. Installeren gaat eenvoudig met HDMI eARC en één kabel rechtstreeks naar de tv. Wi-Fi biedt soepele toegang tot Spotify Connect en AirPlay 2, terwijl je de Soundbar met Bluetooth® in enkele seconden aan je smartphone of tablet koppelt. Google Assistant en Amazon Alexa zorgen voor spraaksturing, terwijl je met Alexa ook kunt bellen of gebeld worden, en gebruik kunt maken van de exclusieve Bose Voice4Video™-functie waarmee je met één spraakcommando tussen tv-zenders zapt.

Als bewijs van maximale flexibiliteit werkt de 900 naadloos en draadloos samen met Bose basmodules en achterspeakers voor een complete thuisbioscoopervaring. En met andere Bose smartspeakers koppel je meerdere ruimtes of zelfs je hele huis in één systeem. Of sluit de nieuwe QuietComfort® 45 headphones aan voor de ultieme privébioscoopbeleving thuis op de bank. De Bose Music-app helpt met koppelen (pairing), personaliseren en updates.

Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.