logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk de eerste beelden van de film Borderlands


Lilith, een beruchte premiejager met een mysterieus verleden, keert met tegenzin terug naar haar huis, Pandora, de meest chaotische planeet in de Melkweg. Haar missie is het vinden van de vermiste dochter van Atlas, de machtigste SOB van het universum. Lilith vormt een onverwachte alliantie met een groepje buitenbeentjes: Roland, een doorgewinterde huurling op een missie; Tiny Tina, een verwilderde pre-tiener slooper; Krieg, Tina’s gespierde beschermer; Tannis, de vreemde wetenschapper die alles heeft gezien; en Claptrap, een wijze robot. Samen moeten deze onwaarschijnlijke helden het opnemen tegen een buitenaardse soort en gevaarlijke bandieten om een ​​van Pandora’s meest explosieve geheimen te ontdekken Het lot van het universum zou in hun handen kunnen liggen, maar ze zullen vechten voor iets meer: ​​elkaar. Welkom bij BORDERLANDS, gebaseerd op een van de best verkochte videogamefranchises aller tijden.

Merchandise koop je bij:

Bekijk de trailer van Borderlands

Maak je klaar om je gezicht eraf te kotsen! Borderlands is een leuke, unieke, wilde rit waarbij we onze geliefde personages en thema’s uit ons bekroonde, recordbrekende Borderlands-universum hebben meegenomen in een live action, levendige, levendige en opwindende nieuwe filmische ervaring die het publiek zal opwinden met verrassing, verrukking en een extra dosis badonkadonk!

Randy Pitchford, CEO Gearbox Entertainment

Cast

  • Lilith – Cate Blanchett
  • Roland – Kevin Hart
  • Claptrap – Jack Black
  • Tiny Tina – Ariana Greenblatt
  • Krieg – Florian Munteanu
  • Tannis – Jamie Lee Curtis
  • Atlas – Ramirez

Release: 8 augustus 2024

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.