logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Boomerang mei 2022

Iedere dag zie je de leukste tekenfilms voor jonge kijkertjes. Tom en Jerry, Thomas de stoomlocomotief, Mush-Mush, Machtige Mike en nog veel meer helden komen wekelijks voorbij. In mei 2022 zijn er weer nieuwe afleveringen van twee favoriete series. Benieuwd wat nieuw is op Boomerang in mei 2022? Lees dan snel verder!

Nieuwe afleveringen en film première van Thomas de Stoomlocomotief

Klim aan boord en ontdek de vernieuwde tv-serie Thomas de Stoomlocomotief. De serie arriveert op 30 mei vol met nieuwe verhalen en karakters bij Boomerang. Thomas ontdekt nieuwe landen, culturen en verschillende spoorwegen wanneer hij op avontuur rond de wereld gaat samen met de gloednieuwe stoomlocomotieven Rebecca en Nia!

Thomas de Stoomlocomotief is vanaf 30 mei elke dag om 15:00 uur te zien bij Boomerang. Daarnaast is op zaterdag 28 mei om 08:00 uur de première van de special Thomas de Stoomlocomotief: Race voor de Sodor Cup te zien.

Nieuwe afleveringen van Taffy

Mevrouw Muchmore woont samen met haar geliefde hond Bentley op een groot landgoed. Wasbeer Scruggs leeft op de vuilnisbelt en ontdekt het rijke huishouden. Hij besluit zich voor te doen als kat Taffy om zo een graantje mee te kunnen pikken van hun rijkdom. Alleen … Bentley weet dat Taffy een wasbeer is en stelt alles in het werk om hem te ontmaskeren!

Het gloednieuwe seizoen van Taffy zie je vanaf 23 mei doordeweeks om 17:00 uur bij Boomerang. Ook is er vanaf 7 t/m 22 mei elk weekend om 10:00 uur een marathon met de beste afleveringen van seizoen 1 te bekijken.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.