logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Alles over de film Bon Bini: Bangkok Nights

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden – en ze de kleine lettertjes niet lezen – raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Met hulp van Roy, een wereldvreemde hacker, traceren ze Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road. Slapen doe je maar overdag, want dit is BON BINI: BANGKOK NIGHTS…

BON BINI: BANGKOK NIGHTS wordt geregisseerd door Pieter van Rijn, geschreven door Michel Bonset, Jandino Asporaat en Maarten Swart en geproduceerd door Kaap Holland Film in nauwe samenwerking met Het Huis van Asporaat en Huntu Productions. Distributeur WW Entertainment brengt de film op 21 december 2023 in de Nederlandse bioscopen. 

Cast

De favoriete karakters uit de voorgaande films zullen ook in deze film weer te zien zijn, wat een feest van herkenning belooft voor de BON BINI-fan. Ze worden ook dit keer vertolkt door:

  • Jandino Asporaat
  • Sergio Romero IJssel
  • Alpha Oumar Barry

Bon Bini-reeks

Bon Bini Holland, Bon Bini Holland 2, Bon Bini: Judeska in da House en Bon Bini Holland 3 waren eerder grote publiekssuccessen in Nederland en het buitenland. Wereldwijd zagen meer dan 2.1 miljoen bezoekers de bioscoopfilms. Op Curaçao zijn Bon Bini Holland, Bon Bini Holland 2 en Bon Bini Holland 3 de best bezochte Nederlandse films ooit. Daarnaast werden Bon Bini Holland, Bon Bini Holland 2, Bon Bini: Judeska in da House en Bon Bini Holland 3 alle vier door het Nederlandse publiek bekroond met het Gouden Kalf van het Publiek. Bon Bini Holland 3 won daarnaast de ZAPP Award voor beste film.

Over de makers

BON BINI: BANGKOK NIGHTS wordt geproduceerd door Maarten Swart voor Kaap Holland Film (onder andere Ron Goossens, Low Budget Stuntman, Bon Bini Holland 1, 2 en 3, De Marathon en Het Diner) in samenwerking met Het Huis van Asporaat, WW Entertainment en Huntu Productions. BON BINI: BANGKOK NIGHTS is geregisseerd door Pieter van Rijn (Flikken Maastricht, Familieweekend, ’T Schaep met de 5 pooten). Het scenario is geschreven door Michel Bonset, Jandino Asporaat en Maarten Swart. De film is tot stand gekomen met steun van het Nederlands Filmfonds, de Netherlands Film Production Incentive en Stichting Abraham Tuschinksi Fonds. 

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.