logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Boeken voor vaders

Het vaderschap is niet altijd even eenvoudig. Je hebt zo veel rollen om te vervullen! Aan de ene kant moet je de grappige papa zijn, aan de andere kant ook de strenge vader, de handige klusser en het genie achter de barbecue. En dan heb je nog je eigen hobby’s, je uurtjes die je moet spenderen in de sportschool om in vorm te blijven… probeer dat allemaal maar vol te maken! Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Hier zijn twee boekjes voor vaders, die je verder helpen!


Recensie over Omdenken in opvoeding

De boekjes van Omdenken, geschreven voor Berthold Gunster, zijn echt briljant. Ze zorgen er eigenlijk voor dat je niet altijd kijkt naar de negatieve onderdelen in het leven, maar dat je ze omkeert naar leuke en vrolijke dingen. Omdenken in opvoeding is precies waar het op lijkt. Het trekt het Omdenken naar de opvoeding – in een handzaam en compact formaatje. Want omdenken heeft altijd al een plekje gehad in de opvoedkundige sector, zoals scholen, pedagogen en ouders. Omdenken in opvoeding laat je zien hoe je opvoeding kunt aanpakken op een unieke manier. De Omdenken-manier. Naast verschillende quotes en citaten, maar het belangrijkste deel wordt ingenomen door columns en korte artikelen, waarin herkenbare situaties worden voorgesteld en aangevuld met voorbeelden hoe je lastige en vervelende situaties kunt omdenken. Het is een heerlijke kennismaking met deze gedachtegang! Maar wel kort en bondig. Té kort en bondig.

Score: 7


Ga direct naar Omdenken in opvoeding op BOL.com.


Recensie over 42 vader en zoon activiteiten

Ben je op zoek naar inspiratie om te doen met je zoon of zoons? Dan is het boekje 42 Vader en Zoon activiteiten, geschreven door Michiel van Straten, echt iets voor jou. In het boekje ga je echt alle kanten op. De meeste activiteiten zijn overigens gratis, of zijn in ieder geval goedkoop om uit te voeren. Zoals een aantal varianten van 1-op-1 basketbal, spelen met een zakmes of het opvoeren van een goochelshow. Soms ga je ook wel de high-tech kant op, geocachen of karten, maar het gros gaat vooral om het uitvoeren van echte activiteiten, zoals wadlopen, een kerstboom uit het bos halen of een vuurtoren beklimmen. Leuke suggesties, omschreven in anekdotes met tips en suggesties om ze stuk voor stuk tot een onvergetelijk succes te maken! Vader en zoon activiteiten zullen nooit meer hetzelfde zijn!

Score: 8


Ga direct naar 42 Vader en zoon activiteiten op BOL.com.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.