logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Boek recensie: Het boek van Clash 2: Archer

Was jij ook fan van het eerste deel van Het Boek van Clash over de Varkensruiters? Maak je klaar voor het vervolg! De roodharige boogschutter Jane met groene ogen is verpletterd als haar eens zo hechte vriendin, Angie, contact maakt met nieuwe BFF Janice. Maar ze is nog meer van streek als de twee meisjes zich bij nieuwkomers Kellen de Magische Boogschutter en zijn flitsende Ultra-Dreumesen voegen om haar en haar trouwe Dreumesen-teamgenoten rechtstreeks uit Ukkepukkeldam te duwen.

Fraudeur

Het blijkt dat Kellen feitelijk wordt betaald door een rivaliserend koninkrijk, en het maakt allemaal deel uit van een boosaardig plan om alle elixirs en Royale-trofeeën van Ukkepukkeldam te stelen. Gelukkig gaat Jane een geheime grot binnen, waar ze de mystieke Orde van Slippers ontmoet – en hoewel ze ze niet zover kan krijgen hun naam te veranderen in iets minder sukkels (zoals Slippertisten of zelfs Slipperators), leren ze haar wel de kunst om onzichtbaar te worden. door op mystieke wijze onnodige gehechtheden los te laten. Jane komt net op tijd terug om de stad te redden en Kellen de Magische Boogschutter te sturen enzovoort.

Niet alleen voor gamers

Zelfs niet-gamers zullen de getypeerde karakters – variërend van groene goblins en Varkensruiters met een bruine huid tot blonde gepantserde krijgers met ‘grote metalen ballen’ – grappig en herkenbaar vinden.


Ga direct naar Het boek van Clash 2: Boogschutter op BOL.com.

Recensie over Het boek van Clash 2: Boogschutter

Het Boek van Clash 2 draait helemaal om Angie de boogschutter, die duidelijk niet op haar plek is… maar dankzij haar eigenwijze gedrag ook immuun blijkt te zijn voor de charmes van de oplichter Kellen. Dankzij nieuwe vrienden leert ze zichzelf kennen en haar vaardigheden aanzienlijk verbeteren, waardoor ze in opstand kan komen tegen een groter kwaad. Het boek zit vol knipogen en grapjes op verschillende niveaus, waardoor zowel jonge als oudere lezers zullen smullen van dit spannende avontuur. Spelers van Clash of Clans hebben het meeste lol aan dit boek, maar ook niet-gamers zullen zoet zijn met dit grappige stripboek!

Score: 8


Informatie

Titel: Het boek van Clash 2: Boogschutter
Auteur:
Uitgever: Uitgeverij Condor
Aantal pagina’s: 144
Type boek: Hardcover
Leeftijd: vanaf 9 jaar
ISBN: 9789464530728
Prijs: 15.99 euro

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.