logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Boek recensie: Verbluffende goocheltrucs

Nou ja – eigenlijk is dit natuurlijk geen boek, maar je zult het wel in de boekhandel vinden: Verbluffende Goocheltrucs is een kaartenset met daarop 60 goocheltrucs waarmee je anderen zult verbazen. Sommige trucs hebben wat voorbereiding nodig voor het neerzetten van een illusie, andere trucs steunen op vingervlugheid of juist op een wiskundig principe: er is dus altijd wel een verbluffende goocheltruc die je uit je mouw kunt schudden!

Zo word je een illusionist

Het is altijd leuk om mensen te verbazen en om ze even goed te laten nadenken. Met de 30 stevige, geplastificeerde kaarten heb je 60 verschillende trucs in handen waarmee je dat zeker moet lukken. Iedere truc is kort en bondig omschreven, vaak in slechts 3 stappen. Dat houdt dus ook in dat de trucs makkelijk zijn om te onthouden… maar niet altijd even makkelijk om uit te voeren.

Oefenen, oefenen, oefenen!

Bij goochelaars en illusionisten gaat het namelijk vooral om het zo ononvallend mogelijk uitvoeren van de verschillende stappen. Voor een aantal trucs heb je speciale hulpmiddelen nodig die je van te voren moet maken, maar de vingervlugge trucs moet je natuurlijk wel goed onder de knie hebben voor je ze uitvoert, net als de rekentrucs met de dobbelstenen… het zou een beetje knullig zijn als je de stappen even moet nalezen! Voor je een zaaltje gaat boeken voor je eerste optreden, raden wij je dus zeker aan om goed te oefenen.


Ga direct naar Verbluffende Goocheltrucs op BOL.com.

Recensie over Verbluffende Goocheltrucs

Goochelen is altijd leuk. Het is een verrassend en vrolijk intermezzo bij feestjes en partijen… of om een toevallige voorbijganger te verbazen. Met deze 60 trucs heb je een leuk begin. De trucs gebruiken verschillende materialen, van speelkaarten tot muntjes, van dobbelstenen tot eigengemaakte accessoires. Niet alle trucs zijn even haalbaar op korte termijn (kaarten dubbelvouwen als markering? Dat valt best wel op!) maar het van de verbluffende goocheltrucs zijn leuk om te doen.

Score: 7


Informatie

Titel: Verbluffende Goocheltrucs
Auteur:
Uitgever: Deltas uitgeverijen
Aantal pagina’s: 60
Type boek: Hardcover
ISBN: 9789044744989
Prijs: 15.95 euro

Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.