logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Boek recensie: Lees dit als je beroemd wilt worden op Instagram

Lees dit als je beroemd wilt worden op InstagramInstagram is helemaal hip, hot én happening. Tegelijk. Jazeker, het kan gewoon. Maar hoe komt het dat de ene Instagrammer blijft steken op – laten we zeggen – 780 volgers, en de ander al snel doorstoomt naar de 780.000? Die persoon met volgersaantallen van 6 cijfers moeten toch echt iets beters doen, nietwaar? Welnu: dat is ook zo. Simpel genoeg. En in het boek Lees dit als je beroemd wilt worden op Instagram vertellen een flink aantal bekende Instagrammers over hun succes.

Imiteren

Wat je natuurlijk niet moet doen, is die bekende Instagrammers imiteren. Dat is namelijk nooit een goed idee. Wel kun je gebruik maken van hun kennis en ervaring om je eigen weg te bewandelen. Als iemand foto’s maakt van zichzelf in allerlei rare pruiken en daar succes mee heeft, kun je die manier van fotograferen natuurlijk wel gebruiken. En hey, misschien heb je ook wel wat succes met een pruik zo nu en dan, maar zie die rode draad en gebruik die in jouw voordeel.

Succes gegarandeerd

Het is bijzonder om te lezen dat het boekje Lees dit als je beroemd wilt worden op Instagram zo veel tips en suggesties bevat. Sommige tips zul je vaker tegenkomen, maar het is daarbij wel indrukwekkend om te zien hoe de verschillende fotografen die tips inzetten in hun eigen account. Daaraan merk je al dat iedereen zo zijn eigen stijl en manier van fotograferen heeft.

Verhalen van influencers

Grappig om te lezen is hoe verschillend de diverse Instagrammers omgaan met hun account. Er zijn mensen die echt geld verdienen met hun account, anderen zien het meer als een hobby die uit de hand gelopen is (in ieder geval op het vlak van volgers). Je leest dan ook de nodige tips en trucs om geld te kunnen verdienen met je account – of dat nu gesponsorde artikelen zijn of snoepreisjes… maar ook de keerzijde daarvan komt aan bod in de ‘Verhalen van’ de verschillende fotografen, want op iedere pagina wordt een nieuwe Instagrammer belicht.

Conclusie over Lees dit als je beroemd wilt worden op Instagram

Heb hij een Instagram-account, en vraag je je af waarom jij niet doorstoomt tot grote hoogtes als het aankomt op volgersaantallen? Dan zal dit boekje je vertellen hoe een flink aantal succesvolle Instagrammers aan de top zijn gekomen. Je leest over hun ontstaansgeschiedenis, waarom ze zijn begonnen, hoe ze te werk gaan en wat hun belangrijkste les is. Leer van die ervaring en stop al die kennis in jouw account. Ik ben benieuwd of het je succes zal brengen! Ik ga in ieder geval mijn best doen. Volg me vooral op www.instagram.com/coolesuggesties!

Door:
Score: Lees dit als je beroemd wilt worden op Instagram krijgt 8 van de 10 punten.

Informatie

Lees dit als je beroemd wilt worden op Instagram,
Uitgeverij Thoth, 128 pagina’s, paperback.
Vanaf: 13 jaar. ISBN: 9789068687347. Prijs: 14.95 euro.


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.