logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Boek recensie: Ik kan alleen wormen tekenen, Will Mabbitt

ik kan alleen wormen tekenenLaat ik met de deur in huis vallen: Ik kan alleen wormen tekenen is gewoon een telboek. Je telt van 1 tot 10. Maar: ik zeg je ook dat je dit boek echt moet hebben. Het is namelijk helemaal niet voor kleine kinderen, het is hilarisch! Will Mabbitt is een geweldige schrijver met een geweldig gevoel voor humor, die zelfs in een avontuur met tien wormen helemaal tot zijn recht komt.

Wormen

Wat je allemaal kunt bedenken met wormen? Blijkbaar heel veel. Will heeft tien van deze vriendjes bedacht, die stuk voor stuk een geheel eigen identiteit blijken te hebben en allerlei spannende avonturen beleven. Nou ja – voor zover wormen dat kunnen, natuurlijk. Het is wel duidelijk dat dit telboek het niet moet hebben van de tekenkunsten van de schrijver. Will geeft al meteen toe: ik kan alleen wormen tekenen.

Informatie

Ik kan alleen wormen tekenen, Will Mabbitt

Illustrator: Will Mabbitt
Meis en Maas, 24 pagina’s, hardcover.
Vanaf: 6 jaar. ISBN: 9789030503439. Prijs: 12.99 euro.

 

Ga direct naar Ik kan alleen wormen tekenen op BOL.com.


Recensie over Ik kan alleen wormen tekenen

CooleSuggesties topper

Ik kan alleen wormen tekenen is echt voor alle leeftijden geschikt. Jonge kinderen zullen er prima mee leren tellen, maar oudere kinderen kunnen er perfect mee vermaken. De humor van dit prentenboek is echt onovertroffen, schrijver Will Mabbitt is echt een woordenkunstenaar. Hij kan echt van alles tevoorschijn toveren, en zelfs van wormen een bijzonder avontuur maken. Een hilarisch must-have!

Score: 10Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.