logo-liggend-wit-donkerblauw

Boek recensie: Doelgerichte SEO, Tonny Loorbach

doelgerichte seo boekcoverOmdat ik IMU, een van de bedrijven van Tonny Loorbach volg via facebook, is het mij niet ontgaan dat hij een nieuw boek heeft geschreven. Met veel enthousiasme ben ik aan Doelgerichte SEO begonnen, in de hoop nog meer over SEO te weten te komen. Je kan ergens al veel over weten, maar er zijn altijd mensen die je er nog meer over kunnen vertellen. Mijn hoop is op Tonny gevestigd.

Voor iedere ondernemer die aan de slag wil met SEO

Het boek zit zo goed in elkaar, elke ondernemer die met SEO aan de slag wil zou het moeten lezen. Want jij wilt ook dat jouw website gevonden én gelezen wordt. Door aandacht te geven aan content optimalisatie en zaken zoals backlinks en Social media, geef je je website de aandacht die het verdient. Tonny Loorbach vertelt je in dit boek dat je je niet alleen maar op zoekwoorden moet focussen, maar:

  • schrijf gewoon goede content over een onderwerp
  • zorg dat je site technisch goed in elkaar zit
  • besteed aandacht aan items die van belang zijn voor de vindbaarheid van je pagina
  • zorg dat die content gezien wordt

Er valt zoveel over SEO te vertellen en in dit boek wordt alles stap voor stap uitgelegd. De basis over Doelgerichte SEO samengevat in één boek, wat wil je nog meer? Mijn advies als je echt met SEO aan de slag wil en er tijd en energie in wil investeren: lees dit boek!

Helder geschreven met praktijkvoorbeelden

Wat mij meteen opvalt is dat het boek heel helder geschreven is. Eenvoudige taal, niet te lange alinea’s en veel voorbeelden die het verhaal verduidelijken. Om de tekst kracht bij te zetten staan er een mooi aantal afbeeldingen tussen de tekst. De afbeeldingen sluiten perfect aan bij de tekst en maakt dat de inhoud van de tekst nog duidelijker wordt. Er is een logische opbouw van hoofdstukken. Je maakt als het ware een reis door SEO land, van de basis van SEO naar de techniek die erbij komt kijken. En iets wat je eigenlijk misschien al wist: het einde van het Keyword tijdperk wordt door Tonny bevestigd! Dat vraagt om een nieuwe aanpak. De conclusie is dan ook: SEO is iets wat je niet zomaar meer doet, het gebeurt wanneer je al het andere goed doet!

Informatie

Doelgerichte SEO, Tonny Loorbach
Visual Steps, 184 pagina’s, paperback.
ISBN: 9789059054745. Prijs: 19.95 euro.

Ga direct naar Doelgerichte SEO op BOL.com.


Recensie over Doelgerichte SEO

CooleSuggesties topper

Met dit boek heb je heel veel informatie in handen waar je direct mee aan de slag kan. Het is prettig geschreven en bevat veel voorbeelden uit de praktijk. Je website beheren zal nooit meer hetzelfde zijn!

Score: 9


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.