logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Boek recensie: Alles uit de airfryer

Airfryers zijn mateloos populair, en wij snappen helemaal waarom. Hier heeft hij een permanent plekje gekregen op ons aanrechtblad, zo vaak gebruiken we hem! En niet alleen om te frituren, overigens. Sterker nog: die ene keer per maand dat we friet eten, daarvoor kunnen we beter naar onze lokale friettist lopen. Nee, de Airfryer is natuurlijk een heel compact en krachtige heteluchtoven. En daar kun je ‘m maar beter voor gaan gebruiken! Geen idee wat je met de airfryer kunt? Dan is het boekje Alles uit de Airfryer echt een geweldig beginpunt.

Hetelucht

Ik moet er meteen bij melden dat Airfryer natuurlijk een beladen naam is: het is de merknaam die Philips heeft geclaimd voor hun compacte heteluchtovens, maar je kunt dit boek ook gebruiken voor alternatieven van andere merken. Dat is geen enkel probleem! Want er zijn natuurlijk talloze merken die een dergelijk apparaat op de markt brengen. Logisch: het zijn geweldige heteluchtovens. Ze zijn in een mum van tijd voorverwarmd, snel om schoon te maken en je zet ze zo weg als je er even genoeg van hebt. Het enige nadeel is juist die compactheid: je kunt er niet zo’n grote porties in bereiden. In Alles uit de airfryer staan dan ook vooral kleine gerechtjes. Die heb je zo gemaakt en zijn zo klaar.

Van alles wat uit de aifryer

In dit boekje vind je dan ook tal van ovengerechten die je in de airfryer kunt maken. Van ontbijt tot diner, maar ook kleine hapjes tover je zo uit het mandje. Door de krachtige heteluchtstroming kun je heerlijk grillen. ZO bak je in een mum van tijd havermoutcruble, kokosbroodjes of granola uit de airfryer, maar ook een omelet, pizza of gehaktballen zijn geen enkel probleem. Of wat dacht je van quiche, kipstukjes of zelfs brownies? Het kan echt allemaal! Gewoon, uit die beruchte airfryer die iedereen alleen maar voor friet lijkt te gebruiken. Dat is toch zonde?

Ga direct naar Alles uit de airfryer op BOL.com.


Recensie over Haal alles uit de Airfryer

Gebruik je jouw airfryer alleen maar voor friet en snacks? Jammer! Je kunt er zo veel meer in bereiden! Gebruik die kleine en krachtige mini-oven eens op een andere manier en bak er lustig op los. In dit boekje staan tal van recepten die je kunt uitproberen, van taarten en cakes tot vlees, brood en pizza. De recepten zijn eenvoudig uit te voeren, duidelijk uitgelegd en sfeervol op de foto gezet.

Score: 7


Informatie

Haal alles uit de Airfryer,
Illustrator: nvt
Uitgever: Image Publishers, 96 pagina’s, hardcover.
Vanaf: 14 jaar. ISBN: 9789463331753. Prijs: 14.95 euro.


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.