logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Boek recensie: 50 interieurprints


50 interieurprintsSoms wil je wel eens wat anders in huis. Wat anders voor aan de muur, bijvoorbeeld. Je kunt dan heel moeilijk doen en door duizenden posters bladeren op online posterwinkels, maar je kunt je ook een beetje laten verrassen en ineens 50 posters tegelijk kopen, die voor jou zijn gekozen en gebundeld in 1 boek. En zo heb je 50 heerlijke retro prints die je kunt uitscheuren en opplakken of inlijsten!

Lijst of kaal?

Dat is natuurlijk wel de vraag. De prints zijn stevig genoeg om met een paar posterstrips vastgekleefd te worden op de muur. Twee is genoeg, gewoon aan de bovenkant. Het papier is mooi dik en heeft een lichte glans, waardoor je ze niet per ze hoeft in te lijsten. Maar dat mag natuurlijk wel! De posters hebben het standaard A4-formaat, waar je genoeg lijsten voor kunt vinden. Of misschien heb je wel lijsten hangen die toe zijn aan een nieuw printje?

Voor ieder wat wils

In het boek 50 interieurprints vind je 50 compleet uiteenlopende prints. Zo zitten er heel zoete prints in met bloemen of flamingo’s, neutrale close-ups van planten, sfeervolle zwart-witfoto’s, een paar kenmerkende landkaarten en een aantal heel stoere retro illustraties. Ook zul je een aantal abstracte kunstwerken vinden, die je kamer net iets extra’s geven. Het voordeel van deze prints is dat ze lekker klein zijn, zodat ze niet al te veel aandacht opslurpen in je interieur. Een mooi accentje dus. En zo’n lijst kun je natuurlijk ook perfect neerzetten op je kast of bureau – of op een plank aan de muur.

Recensie over 50 interieurprints

50 interieurprints is een erg leuk concept. Het is natuurlijk wel zo dat je lang niet alle prints ook echt zult gebruiken, maar dat moet je maar voor lief nemen. Door dit bedrag hoeft dat ook helemaal niet. Bovendien kun je ze ook weggeven als een leuk cadeautje. Lijstje er omheen en je hebt al een geweldige aankleding. Het papier is stevig en netjes afgewerkt, de prints mooi en strak.

Door:
Score: 50 interieurprints krijgt 8 van de 10 punten.

Ga direct naar 50 interieurprints op BOL.com.


Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Informatie

50 interieurprints,
BBNC uitgevers, 50 pagina’s, hardcover.
ISBN: 9789045323305. Prijs: 14.99 euro.
 

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.