logo-liggend-wit-donkerblauw

Bluetooth producten van Bigben Interactive voor een fijne winter

rr80rubiks_01

Ga draadloos de winter door met de nieuwste bluetooth-producten van Bigben Interactive. Voor een strak of speels design, veel of weinig kleur, een winter vol feestjes of een rustig middagje op de bank met het beste geluid…de audioproducten van Bigben Interactive helpen je de winter door.

Bluetooth speaker voor gemak en stijl

Bigben Interactive presenteert een nieuw model bluetooth speakers die gebruiksvriendelijkheid en stijl combineren. Zo kun je deze draagbare luidspreker makkelijk over mee naar toe nemen en gebruiken met jouw smartphone of tablet in een straal van wel 10 meter. Daarbij zijn deze speakers makkelijk op te laden via USB en bieden tot wel 8 uur luistergenot. Met deze bluetooth speakers breng je niet alleen geluid mee, maar gelijk een heel feest! Ze hebben naast een buitengewoon mooi design ook extra lichteffecten die zorgen voor een extra feestelijke stemming deze winter.

BT14 – Adviesprijs: € 11,99 | Kleuren: blauw, zwart, roze, koraal

Creatief Rubik’s Cube design

Voor de speelse gadgetliefhebbers brengt Bigben Interactive audioproducten op de markt met een vrolijk Rubik’s Cube design. Ook deze bluetooth speaker is te gebruiken in een straal van wel 10 meter en zorgt voor 5 uur luistergenot. Dit creatieve design past in iedere woonkamer en is makkelijk te bedienen.

BT10 – Adviesprijs: € 54,99

Ben je helemaal enthousiast geworden van dit Creatief Rubik’s Cube Design? Voor ochtendmensen is er de RR80, een wekkerradio in de vorm van een Rubik’s Cube, het populaire speeltje uit de jaren 80. Deze wekkerradio’s zorgen voor een goed begin van ieders dag.

RR80– Adviesprijs: € 34,99

Creëer je eigen dansvloer!

Iedere feestliefhebber kan nu zijn eigen dansvloer creëren met Bigben’s aanbod van Multimediatorens. Bigben Interactive verwelkomt twee nieuwkomers  die perfect zijn om echte party’s te creëren. Er is geen excuus meer om niet te dansen met deze multimediatorens. De lichtgevende bovenkant en basis van de TW10 veranderen van kleur en volgen jouw favoriete nummers via Bluetooth, USB of 3.5 mm jack. Het bevat ook een radiofunctie en heeft een geluidskracht van 120 W.
De smalle en afgeronde TW11-toren bevat ook een basis en koepel die lichteffecten produceert. Hiermee staat de omgeving garant voor feestjes en vieringen voor jong en minder jong.
Is het feestje voorbij? Dan kunnen deze multimediatorens ook zonder lichteffecten worden gebruikt. Met behulp van de handige afstandsbediening.

TW10 – Adviesprijs: € 139,90
TW11 – Adviesprijs: € 79,90

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.