logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bluetooth koptelefoon: Mooie muziek zonder kabels


Als je even naar buiten kijkt, kun je toch wel zeggen dat de zomer voorbij lijkt. De temperaturen gaan omlaag en de zon laat zich nauwelijks zien. Dat betekent maar een ding, de herfst komt eraan! Van de zomerse sfeer kunnen we echter nog altijd genieten. Gewoon, met muziek. Hoe? Dat kun je natuurlijk helemaal zelf bepalen. Met een bluetooth koptelefoon bijvoorbeeld.

Muziek, de een kan niet zonder en de ander hoeft hier bijna niets van te weten. De nieuwste koptelefoons zorgen echter dat iedereen optimaal plezier kan beleven aan de mooiste muziek. Deze worden namelijk steeds vaker uitgerust met bluetooth. Voor iedereen die graag zijn zelf samengestelde afspeellijsten beluistert is dit natuurlijk een onmisbare accessoire. Draadloos is alle muziek te streamen vanaf het afspeelapparaat.

Bewegingsvrijheid zoveel als je wilt, met een draadloze koptelefoon is het voor jou te beleven. In tegenstelling tot andere hoofdtelefoons, heeft deze namelijk geen kabel nodig om muziek af te spelen. Hierdoor hoef je niet altijd dicht op het afspeelapparaat te zitten om te kunnen genieten van muziek. Al jouw favoriete nummers zijn nu namelijk geheel draadloos af te spelen. Ga jij graag voor een hoge kwaliteit? Dan maakt het tegenwoordig niet meer uit waar je voor kiest. De sound is namelijk erg krachtig en de modellen zijn bovendien zeer stevig, zodat ze tegen een stootje kunnen.

leukesuggesties1

In deze hoofdtelefoons worden accu’s ingebouwd. Eenmaal opgeladen kun je uren achterelkaar luisteren. Niet alleen vanwege de ingebouwde batterij, maar ook omdat ze op een zeer comfortabele manier geproduceerd zijn. Het geluid wordt op een krachtige manier weergegeven en is qua draagcomfort fantastisch.

Niet zo vreemd dus dat bluetooth koptelefoons steeds populairder worden. Je ziet ze steeds vaker verschijnen en dan zie je ook dat deze apparaten toch wel zeer handig zijn. Niet alleen in het luisteren naar muziek. Met de hippe designs van bijvoorbeeld de bluetooth koptelefoons op getloud. Als daarnaast echter gekeken wordt naar comfort, kun je kiezen voor zowel een koptelefoon met bluetooth als een met draad. De diverse modellen worden uitgerust met zeer zachte oorkussens, waarvan er ook vaak een op de hoofdband te vinden is.

leukesuggesties2

Degelijkheid in zeer hoge kwaliteit. Een bluetooth koptelefoon doet absoluut niet onder voor een koptelefoon met draad als het aankomt op de sound. Een heel groot verschil zit hier dus niet tussen. Het geluid, de zachte oorkussen en de prachtige designs, op beide modellen is het te vinden. Als jij echter de snoeren vervelend vindt omdat deze steeds in de weg zitten en de muziek graag draadloos afspeelt, dan zit hier zeker wel een heel groot verschil. Hier heb jij geen last meer van tijdens het luisteren naar muziek! Dit maakt het natuurlijk nóg leuker om te sporten, reizen of gewoon heerlijk te loungen.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.