logo-liggend-wit-donkerblauw

Bloggen: Bouw je eigen website met een duidelijke handleiding


blach friday wphandleidingInmiddels ben ik al zo’n 7 jaar aan het bloggen. De eerste jaren deed ik dat met een gratis wordpress.com account, maar daar liep ik al snel tegen een flink aantal beperkingen aan. Toen ik hoorde dat WordPress, waar ik inmiddels anderhalf jaar ervaring mee had opgebouwd, ook zelf gehost kon worden, was mijn aandacht meteen getrokken. Met een korte handleiding op WordPress.org en een gratis thema ging ik aan de slag. En dat heeft heel wat voeten in de aarde gehad. Want een website bouwen in WordPress is niet direct heel moeilijk, maar er zijn wel heel veel dingen ‘die je even moet weten’. En met de basishandleidingen van WordPress zelf kom je niet veel verder dan… nou ja: dan de basis. Als er destijds een online platform als www.WPHandleiding.nl zou bestaan, had me dat misschien wel dagen uitpluistijd bespaard.

Stap voor stap

Op WPHandleiding vind je namelijk een schat aan informatie. Alles wat je maar kunt bedenken als het aankomt om het bijhouden, onderhouden of optimaliseren van een WordPress-website komt aan bod. Eigenlijk alles behalve echte thema-specifieke onderwerpen. Die reden is logisch: dat wordt gewoon té specifiek! Maar als het aankomt op het installeren van je WordPress site, het onderhoud van je WordPress site of het optimaliseren voor zo veel mogelijk snelheid en de beste vindbaarheid binnen Google: dan vind je hier duidelijke en overzichtelijke handleidingen met 6 maanden update-garantie. Bovendien krijg je – als je voor the full package gaat – levenslange updates. Veranderen er grote dingen binnen WordPress, heb jij in ieder geval een praktische handleiding binnen handbereik. En dat scheelt je telkens weer uren puzzelwerk.

Black Friday

Dankzij het grote Black Friday-evenement kun je in de webshop van WPHandleiding profiteren van maar liefst 50% korting op al hun handleidingen. Zelfs op het grote pakket met alle handleidingen en levenslange service krijg je gewoon die 50% korting. Indrukwekkend, niet?

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.