Blijf in beweging met het online sportplatform Fitchannel.com


Traditiegetrouw hebben veel Nederlanders goede voornemens waar ze in het nieuwe jaar mee starten. Maar waarom wachten als je nu al kunt beginnen? Fitchannel.com, hét online videoplatform voor voeding en bewegen, biedt je de kans om thuis, in je eigen tijd en op je eigen niveau aan de slag te gaan met een gezonde levensstijl. Ook al voor en rond de feestdagen. Professionals als Olympisch kampioen Mark Tuitert, personal trainer Carlos Lens, sportcoach Radmilo Soda, kickbokser Remy Bonjasky en yoga-instructrice Myrna van Kemenade zorgen iedere week voor drie tot vijf nieuwe workouts van 30 minuten.

Uit onderzoek dat Fitchannel.com heeft laten uitvoeren, blijkt dat veel mensen de drempel naar de sportschool te hoog vinden. Bijvoorbeeld vanwege onhandige tijden van het lesrooster, de sfeer, de hoogte van de prijs en/of tijdgebrek.*
 Fitchannel.com biedt hiervoor dé oplossing: thuis trainen en daarmee afvallen, fit worden of spieren opbouwen. Na het instellen van je doel ontvang je jouw persoonlijke trainings- en voedingsschema’s. Je kunt direct aan de slag met de trainingen via je tablet, laptop en/of telefoon. Fitchannel.com biedt zes verschillende programma’s aan, waardoor er voor iedereen en ieder doel een passende workout te vinden is.

Nieuw programma van Kasia Rain per 1 januari 2018
De goede voornemens kunnen meteen in de praktijk worden gebracht bij de nieuwe training van motivatiecoach Kasia Rain. Per 1 januari 2018 biedt Kasia een programma aan om te trainen voor een perfect body. Cardio, kracht, stretch en balans wisselen elkaar af in dit fanatieke trainingsschema waar je vijf keer per week 30 minuten thuis sport.

Gezonde levensstijl: sport én voeding
Fitchannel.com heeft als missie de Nederlander aan een gezonde levensstijl te helpen. Dit doet ze door een ruim assortiment aan actieve sportprogramma’s aan te bieden van o.a. sporters als Mark Tuitert, Remy Bonjasky, Radmilo Soda, Kasia Rain en Carlos Lens, maar ook met yogalessen van de ervaren Myrna van Kemenade. Naast de diverse workouts inspireert Fitchannel.com tevens haar leden met diverse kookvideo’s boordevol gezonde en lekkere maaltijden van bekende foodblogger Carolina van Doornmalen (Foodie-Ness) en tv-kok Sandra Ysbrandy (bekend van o.a. Het Familiediner en Carlo & Irene’sLife4You).

Abonnement
Fitchannel.com biedt drie abonnementsvormen aan, vanaf € 9,95 per maand. Meer informatie over de abonnementen is hier te vinden.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.


Reacties

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.