Binnenkort op Netflix: de stoere serie Trollenjagers


netflix-trollenjagers

Vanaf 23 december duiken we de kleurrijke en magische wereld van de Trollenjagers in. In samenwerking met Dreamworks lanceert Netflix dé animatieserie van deze winter. De serie is bedacht door Guillermo del Toro, de bekende schrijver en regisseur van films zoals Pan’s Labyrinth, Hellboy en Pacific Rim.

Trollenjagers: ben jij klaar voor magische avonturen?

In een rustige buitenwijk van Arcadia verandert alles wanneer een oud mysterie boven water komt en de kinderen ontdekken dat er een verbazingwekkende wereld onder hun woonplaats schuilt. Volg de belevenissen van tieners in deze kleurrijke, magische wereld die bewoond wordt door goede, maar ook door slechte trollen.

Jim is een doodgewone jongen van vijftien haar wiens leven in een groot avontuur verandert nadat hij een magisch amulet vindt waardoor hij in een geweldige ‘trollenjager’ transformeert. Samen met twee vrienden belandt hij in een eeuwenoud conflict dat zowel de levens van de mensen als van de trollen bedreigt. Met de hulp van enkele goedaardige trollen nemen ze het op tegen de gemene Bular en zijn leger van gevaarlijke monsters die op wraak zinnen.

De animatieserie bestaat uit 26 afleveringen en verschijnt vanaf 23 december 2016 wereldwijd op Netflix.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, papablogger en hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven. Naast dit blog is hij freelance schrijver met Tekstbureau de Letterkamer.LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. jayden avatar

  wie spelen in de film

 2. Levi Help avatar
  Levi Help

  Ik heb alle afleveringen gezien alleen ik hoop dat er een deel 2 komt want het eindigt op een anticlimax.

  1. BelJay avatar
   BelJay

   Yep helemaal mee eens!
   En is er al wat bekend over een 2e seizoen?

   1. Hai avatar

    Ja is er al iets bekent over het 2de seizoen ???

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.