logo-liggend-wit-donkerblauw

BIGBEN PlayStation-wekker en PlayStation-speaker

BIGBEN toont met trots twee nieuwe, officieel gelicenseerde producten voor PlayStation-fans en nostalgische gamers.

BIGBEN Playstation-wekker (PS1AC)

Is het geen droom om elke dag wakker te worden naast je favoriete console? Zorg dat je altijd met je juiste been uit bed stapt met deze wekker die is geïnspireerd op de originele PlayStation-console! Deze wekker is speciaal ontworpen voor de old-school Playstation-fans en neemt je 25 jaar mee terug in de tijd. De PS1AC-wekker heeft ook een extra effect waarmee je het plafond kunt verlichten met het PlayStation-logo of de vier PlayStation-symbolen. Je kunt heel eenvoudig tussen beide wisselen met de bijgeleverde plaatjes.

BIGBEN Playstation-speaker (PS200)

Om je gameroom precies genoeg te verlichten tijdens je gamingsessies, heeft BIGBEN het perfecte accessoire ontworpen. Maak kennis met deze lichtgevende kubus, geïnspireerd door PlayStation, die is voorzien van een ingebouwde Bluetooth-speaker, zodat je draadloos van je favoriete muziek kunt genieten. Met de bijgeleverde afstandsbediening heb je volledige controle over verschillende lichteffecten en negen verschillende kleuren. De PS200-speaker van BIGBEN is ook voorzien van een USB- en 3.5 mm AUX-ingang voor het aansluiten van een USB-stick of externe audiospeler.


Op zoek naar coole gadgets?

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. Mertens Patrick avatar
  Mertens Patrick

  mooie prijs!!!

 2. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  mooie prijs!!!

 3. Menno Kock avatar
  Menno Kock

  Die wekker…die WEKKER! Die geef ik echt niet aan mijn zoon, die houd ik zelf!! Maar ja, dat zal vrouwlief wel niet goed vinden, dus zal hem met pijn in mijn hart afstaan aan mijn zoon Boaz. Heel cool ook dat het plafond wordt verlicht!! #Fingerscrossed

 4. Sjors avatar
  Sjors

  Mooie en handige gadgets.

 5. Will avatar
  Will

  Ik heb graag meegedaan.

 6. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  Wow hoe cool is dit!!!

 7. Mertens Patrick avatar
  Mertens Patrick

  wow mooie prijs!!!


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.