logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Stijl in je kamer met een Pikachu-wekker of Harry Potter koptelefoon

Oproep aan alle Marvel-, Pokémon-, Disney-, Dragon Ball Z- en Harry Potter-fans, want Bigben heeft er heel veel nieuwe magische producten bij in het assortiment! Perfect voor een heldhaftig portie nachtrust, of net dat beetje extra aan de muur. Deze nieuwe audioproducten en merchandise zijn een must-have!

Gotta Catch ‘Em All! – Pokémon

Al decennialang ontdekken kinderen van over de hele wereld de betoverende wereld van Pokémon. Veel van deze kinderen worden fan voor het leven. Deze wezens die in het wild of aan de zijde van hun menselijke partner (hun ‘Trainer’) leven, komen in alle vormen en maten voor. Vandaag de dag omvat het aanbod van Pokémon-producten onder meer videospellen, de Pokémon Trading Card Game, een tekenfilmserie, films en speelgoed. Daar voegt Bigben nu ook deze geweldige lampen, wekkerradio’s en wanddecoraties toe aan het assortiment!

Naast de wekkerradio’s en lampen van Eevee, Pickachu en Snorlax zijn er ook alarmklokken van Charmander en Bulbasaur beschikbaar. De echte trainers toveren hun kamer binnen no time om tot een PokéGym!

Ga direct naar alle Pokémon lampen en wekkers op BOL.com.

Kamehameha! – Dragon Ball Z

Geen anime zo gekend als Dragon Ball! Roep voortaan zelf Shenron op vanuit je slaapkamer dankzij de Dragon Ball-wekkerradio of tover je kamer om met de lichtgevende Goku-wandlichten!

Avengers, assemble!

Wie aan superhelden denkt, ziet gegarandeerd ‘The Avengers’ voor zich. Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Spider-Man, Hawkeye en Hulk hebben elk hun plekje in de wereldwijde geschiedenis weten veilig te stellen en horen dan ook bij de populairste superhelden ooit. Wie zelf ook de superheld wil uithangen en daar nog een stevige portie heldhaftige achtergrondmuziek voor nodig heeft, haalt deze speakers in huis. Deze Avengers-speakers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, van klein (7x4x7) tot groot (23x8x6).

Merchandise koop je bij:

Disney-magie!

De wondere wereld van Disney kent vele fans! Van de allereerste langspeelfilm ‘Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen’ tot de laatste nieuwe editie met het Colombiaanse ‘Encanto’. Disney slaagt erin om telkens een groot en divers publiek aan te spreken. Dit najaar voegt Bigben een nieuwe editie toe aan de gigantische merchandise-lijn van deze magische wereld. Zing ‘Let it Go’ luidkeels mee met deze ‘Frozen’ speakers en headset!

Expecto Patronum

De heldhaftige tovenaars kunnen natuurlijk niet uit dit lijstje ontbreken. Harry Potter heeft samen met zijn vrienden een paar magische speakers en headsets getoverd, speciaal voor jou! Kies je voor de 4 ‘Houses’, het machtige Hogwarts of toch de vriendelijke ‘Wizard’ Harry Potter? Voor ieder wat wils!

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.