logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Laat je verrassen door de Big Bazar Voordeelbox


Grossier in huishoudelijke artikelen Big Bazar introduceerde dit jaar een geweldig concept. Normaliter vertrouwen ze namelijk alleen op hun eigen winkels als verkoopkanaal en bieden ze geen online verkooppunten. Vanaf dit jaar komt Big Bazar hun prijsbewuste klanten tegemoet door een deel van het assortiment voor de vertrouwde lage prijs thuis te bezorgen.

Verrassingsbox

Hoe? Welnu: met een geweldig concept: voordeelboxen met een verrassingsinhoud! Je weet nooit helemaal wat je krijgt, je kunt enkel het thema aangeven van de box die je wilt ontvangen. Let wel: Big Bazar biedt de boxen zelf niet aan, ze hebben tenslotte geen online webshop, maar de retailer verkoopt de verrassingsboxen via het populaire Wish platform. Medewerkers van Big Bazar bezorgen daarna vanuit de winkel aan huis… meestal binnen 48 uur. Ben je nog niet bekend met Wish? Gebruik dan via de app van Wish de kortingscode “Bigbazar”. Daarmee ontvang je bovenop de 25 euro nog een extra korting.

Kiezen maar!

De thema’s van de Big Bazar Voordeelboxen zijn: Hobby Schilder box, Familie Spel & Knutsel box, ‘Alles voor je TV-avond’ box, Home & Deco box, Beauty & Verzorging box, Schoonmaak box. De voordeelboxen kosten 25 euro. De box heeft een waarde van ruim 35 euro aan producten en je ontvangt in de doos bovendien cadeaubon van 5 euro, die in de Nederlandse winkels te besteden zijn zodra deze weer open gaan. Je koopt je Big Bazar Voordeelbox op het platform van Wish bij de categorie ‘Wish Local’. Meer info: www.bigbazar.eu

Unboxing de Big Bazar Schoonmaak box

Hoewel we graag experimenteren en nieuwe dingen uitproberen, is het op het gebied van schoonmaken en het huishouden tamelijk behouden. Steevast gebruiken we onze vaste merken en producten voor de was, het poetsen en andere huishoud-gerelateerde klusjes. De Big Bazar Schoonmaakbox brengt hier op een leuke manier verandering in. Het zit namelijk vol schoonmaakproducten van gerenommeerde A-merken. Een leuke manier om er eens mee kennis te maken… en misschien wel vaker uit het schap te pakken, wanneer de winkels weer opengaan. In onze Big Bazar Schoonmaakbox zitten:

 • SQ Waterdichtspray voor maximale bescherming van kleding, schoenen, jassen, tentdoeken enzovoort.
 • Mr. Propre Ultra Power ontvetter/badkamerreiniger voor het reinigen van bijna elk hard oppervlak in je woning. Speciaal voor de de keuken en de badkamer, voor het reinigen van hardnekkige vetplekken op roestvrij staal, keramische of glazen kookplaten, vlekken in de gootsteen en voor het schoonvegen van je werkplek.
 • Ambi-pur WC Active Clean spray maakt je toiletpot schoon zonder die chemische geur achteraf. De foam heeft een diepreinigende werking.
 • Star Drops: The Pink Stuff allesreiniger/fijnschuurmiddel is een mild schoonmaakmiddel met een subtiel schurende werking, dat je kunt vergelijken met CIF. Aanbrengen met een zachte doek of spons. Wrijf zachtjes voor het afspoelen met water en poets na met een schone, droge doek.
 • Ariel Gel wasmiddel maakt je was weer iedere keer weer schoon, zelfs op 15 graden. Door de knijpfles kun je makkelijk je eigen dosering bepalen.
 • Woolite wascapsules doe je bij de bonte was en voorkomt het verzachten van de kleuren.
 • Dreft appel afwasmiddel is een oude bekende. Ik moet nog een beter afwasmiddel tegenkomen. De appelfrisse geur is een leuke afwisseling op de standaard citroengeur.
 • Sorbo afwasborstel is natuurlijk onmisbaar. De stugge haren in de ronde kop komen bijna overal bij. Met leuke afbeelding op de achterkant van de borstel!
 • Selpak vochtig toiletpapier met 42 velletjes in één verpakking. Schoon en fris!
 • Aquaflush toiletblok voor een hygiënisch toilet, die telkens na het doorspoelen zijn werking doet.
 • At Home Soft wasverzachter levert niet alleen lekker zachte kleding en wasgoed, maar geeft ook een heerlijke geur aan je was.
 • Microvezeldoekje zorgt voor praktisch schoonmaken, zonder schoonmaakmiddel. Voor de dagelijkse schoonmaakbeurten ideaal. Maak het doekje nat en poetsen maar. Droog navegen is niet eens nodig.
 • Vochtvreter voor vochtige plekken of bijvoorbeeld je kelderkast. Trekt vocht uit de lucht voor een beter bewaarklimaat.
 • Plakroller / kledingroller zorgt dat je er altijd verzorgt en netjes bijloopt, zonder pluisjes, dierenharen, veertjes van kussens of stofdeeltjes na het stofzuigen onder het bed.
 • Big Bazar bigshopper
 • Big Bazar vouwkrat
 • Big Bazar cadeaukaart van 5 euro

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.