logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Better Call Saul, seizoen 4 op blu-ray of dvd

In het vierde seizoen van dit veelgeprezen drama is de dood van Jimmy McGills’ broer de trigger voor zijn transformatie tot “Saul Goodman”. Nu begeeft Jimmy zich in de onderwereld waarmee hij zijn toekomst als advocaat – en zijn relatie met Kim Wexler – in gevaar brengt. Ondertussen stort Mike Ehrmantrauts werk voor Gustavo Fring het kartel in chaos, met tragische gevolgen. 

De eerste beelden van Better Call Saul seizoen 4 draaien natuurlijk niet alleen maar om de personages van Breaking Bad die te zien zullen zijn in het nieuwe seizoen. Er gebeurde in het derde seizoen namelijk ook een hoop met Chuck, de broer van Jimmy, en ook de relatie tussen hem en Kim Wexler stond onder druk. Hier zal uitgebreid bij stil gestaan worden in het nieuwe seizoen. Behalve de problemen van Jimmy zien we ook steeds meer van de strijd tussen de drugskartels. Daarin speelt Gus uiteraard een grote rol en zien we bloederige taferelen.

Ga direct naar Better Call Saul, seizoen 4 op BOL.com.

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.