logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Betreed de spectaculaire wereld van Those About To Die op Prime Video

Stap terug in de tijd naar het bruisende Romeinse Rijk met de nieuwe dramaserie Those About To Die, vanaf 19 juli exclusief beschikbaar op Prime Video. Gemaakt door regisseur Roland Emmerich, bekend van kaskrakers zoals Independence Day en Godzilla, en geschreven door de Academy Award® genomineerde Robert Rodat, neemt deze serie je mee naar de intrigerende wereld van wagenrennen en gladiatorengevechten in het oude Rome.

Het verhaal achter Those About To Die

In het jaar 79 na Christus staat Rome bekend als de welvarendste stad ter wereld, een centrum van macht waar rijkdom en slavenarbeid samenkomen. Om de steeds onrustiger wordende bevolking onder controle te houden, biedt de keizerlijke stad twee cruciale zaken aan: gratis voedsel en adembenemend vermaak. De arena’s van Circus Maximus en later het imposante Colosseum zijn het toneel van bloedstollende gevechten, waarin gladiatoren en wilde dieren strijden om leven en dood.

Bekijk de trailer van Those About To Die

De cast

De serie brengt een indrukwekkende cast samen, met Anthony Hopkins als keizer Vespasianus, Iwan Rheon als Tenax, Tom Hughes als Titus Flavianus, Sara Martins als Cala, Jóhannes Haukur Jóhannesson als Viggo, Jojo Macari als Domitianus, Gabriella Pession als Antonia, Dimitri Leonidas als Scorpus, Emilio Sakraya als Xenon, Moe Hashim als Kwame, Rupert Penry Jones als Marsus, en meer.

Achter de schermen

Those About To Die is geproduceerd door Centropolis Entertainment, Hollywood Gang Productions, en Street Entertainment, in opdracht van High End Productions en The Joint Venture, geleid door Herbert G. Kloiber en Constantin Film, samen met de streamingprovider Peacock. Het creatieve brein achter de serie, Robert Rodat, en de visionaire regisseur Roland Emmerich, hebben samen met een getalenteerd team van uitvoerend producenten gezorgd voor een meeslepende kijkervaring.

Releasedatum

Na de lancering op 19 juli zullen alle tien afleveringen van Those About To Die direct beschikbaar zijn voor Prime-leden, waardoor kijkers volledig kunnen onderdompelen in de wereld van het oude Rome.

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.