logo-liggend-wit-donkerblauw

Betaalgemak voor je klant

Als ondernemer wil je het beste voor je klanten. Je staat voor topkwaliteit producten, een uitstekende service, attente benadering van je klanten en natuurlijk wil je dat de klant op alle mogelijke manieren kan betalen. Een klant die wegloopt omdat hij niet kan betalen op de manier die voor hem op dat moment uitkomt, zul je immers niet snel terugzien. Wist je dat je pinautomaat betalingen kan accepteren van een flink aantal verschillende kaarten? En dan bedoel ik niet alleen van verschillende banken, maar je kunt ook betalingen accepteren van creditcards.

Door de kaarten het bos niet meer zien

Er zijn namelijk nogal wat verschillende mogelijkheden om te kunnen betalen. Hier in Nederland zijn we ontzettend verknocht aan onze Maestro kaarten. Dat zijn de gangbare betaalkaarten, die iedereen in zijn portemonnee heeft zitten. Daarnaast gebruiken we hier in Nederland ook wel creditcards, waarbij de echte betaling door de creditcardmaatschappij even wordt opgeschort. De bekendste hiervan zijn Visa en Mastercard, maar je hebt vast ook wel eens gehoord van American Express. Wellicht ken je zelfs JCB en UnionPay! Allemaal verschillende maatschappijen waar klanten mee aan kunnen komen. Hoe bereid je je daarop voor?

De slimste keuze

Het probleem is dat er ook nogal wat partijen zijn die de betalingen voor je laten accepteren. De tarieven verschillen daar behoorlijk van. Het zijn natuurlijk geen astronomische bedragen waar je over praat, maar als je over 100 betalingen niet 1,9 procent moet afdragen maar 2,5 procent, tikt dat toch aardig op! Een goede partij in de arm nemen kan hierbij wonderen verrichten. Easy Payment Services is sinds 2004 bezig met transactieverwerking en de verkoop en verhuur van pinautomaten. Zij hebben een uitgebreid netwerk en kunnen voordelige deals aanbieden voor het accepteren van debit- en creditcards op jouw pinautomaat. Bovendien begeleiden ze het hele proces en regelen ze alles op afstand, zonder dat je direct van pinautomaat hoeft te wisselen!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.