logo-liggend-wit-donkerblauw

Het beste WordPress thema voor websites


Wil jij een WordPress website maken voor jouw bedrijf, hobby of gewoon om eens te proberen om zelf een website te maken? Dan heb je de keuze uit een groot aantal verschillende softwareprogramma’s. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Wix of Jimdo en WordPress. 

wordpress

WordPress is het populairste systeem waarmee jij erg vrij bent en zonder technische kennis zelf jouw eigen website kunt maken. Binnen WordPress heb je vervolgens de keuze uit een groot aantal verschillende WordPress thema’s, maar welk thema is nu het beste?

Wat is een WordPress thema?

Een WordPress thema is een groep van bestanden die bepaald hoe jouw website er uit komt te zien en welke functionaliteiten jouw website wel en niet ondersteund. Zoals je wel zal snappen heeft het thema dat jij kiest dus erg veel invloed op jouw website.

Naast dat het thema bepaald hoe jouw website eruit komt te zien bepaald het ook voor een groot deel hoe snel jouw WordPress website zal zijn. Hoe groter het thema hoe meer code er geladen moet worden en dat heeft uiteindelijk weer invloed op hoe goed jij gevonden zal gaan worden in Google.

Het Astra WordPress theme

Het Astra Pro theme is een thema voor WordPress dat is ontwikkeld door BrainstormForce. Deze partij heeft dit thema speciaal ontwikkeld om jouw website zo licht en snel mogelijk te maken. Hierdoor weet jij dus zeker dat jouw website de maximale snelheden kan leveren aan jouw bezoekers.

Daarnaast is het thema erg licht en volledig compatibel met een page builder als Elementor Pro. Doordat het thema volledig compatibel is met Elementor kun jij zonder technische kennis jouw volledige website gaan opbouwen. Doordat jij alles naar wens kunt maken met Elementor kan het thema erg licht blijven en is jouw website dus een stuk sneller.

Het resultaat van het maken van een website met het Astra theme is dan ook dat je verzekerd bent van een veilig en snel WordPress thema waar je geen technische kennis voor nodig hebt om het naar wens te maken.

Astra starter templates

Dat het thema snel en zoekmachine vriendelijk is natuurlijk erg fijn, maar als je ook nog eens toegang krijgt tot een hoop professionele website templates wordt het helemaal mooi!

Het Astra theme wordt standaard geleverd met een hele hoop professionele website templates die jij met een druk op de knop kunt importeren. Vervolgens kun jij deze met bijvoorbeeld de Elementor page builder helemaal naar wens maken.

Hoe nu verder?

Wil jij het Astra theme gaan gebruiken voor het maken van jouw website of webshop? Dan heb je een erg goede keuze gemaakt! Het thema geeft jou namelijk zoveel mogelijkheden dat jij jouw volledige website helemaal naar eigen wens kunt opmaken!
Wil jij meer weten over het maken van een website of webshop? Of ben je nog op zoek naar de juiste hosting provider voor jouw nieuwe website of webshop? Neem dan zeker eens een kijkje op nolimitwebdesign.nl.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.