logo-liggend-wit-donkerblauw

Beste sites om Instagram likes kopen (Echte en goedkoop)


Disclaimer: dit is een aangeleverd artikel. CooleSuggesties heeft geen connectie met de bedrijven die in dit artikel zijn vermeld en is niet verantwoordelijk voor transacties die je doet na het klikken op een link hieronder, zoals ook omschreven in onze disclaimer.

Instagram is altijd een van de belangrijkste plaatsen gebleven om uw bedrijf online te promoten. Met Instagram kun je een breder publiek bereiken en precies begrijpen wat je klanten van je verwachten. Nu de concurrentie op internet elke dag toeneemt, is het echter moeilijk om de aandacht te krijgen die u online nodig heeft.

instagram volgers kopen pixabay networks g1447901fb 1280

Krijg jij te weinig likes op je foto’s op Instagram en zou je hier graag verandering in willen brengen? Je kunt namelijk Instagram likes kopen zodat je meer likes krijgt op je posts. Het is namelijk ook niet makkelijk om op te vallen tussen al die duizenden Instagram gebruikers.

Meer likes betekent meer interactie en dit zou dus ook het aantal volgers kunnen verhogen op jouw Instagram account.  Wij hebben de beste websites op een rijtje gezet waar je de beste en goedkoopste likes kunt kopen.

Als je snelle resultaten wilt, probeer dan één van deze 3 beste services om je Instagram-likes snel te laten groeien:

1. Volgers-Kopen.com – de beste site om Instagram-likes te kopen

 • 100% veilig en vertrouwelijk
 • Hoge kwaliteit en echte accounts
 • Snelle levering, 100 likes krijg je 1-24 uur
 • 💲 Veilige betaalmethoden: Mastercard, Visa, Apple Pay, Google Pay, Cryptocurrencies
 • Goede recensies van klanten
 • ❗ De website is in het Netherlandish

2. SocialBoss.org – het beste voor betaalbare prijzen en goede klanten

 • Snelle en organische levering, 100 likes die je 1-24 uur kunt krijgen
 • Goede klantenondersteuning
 • Hoge kwaliteit en 100% veilig
 • 💲 Beveiligde betaalmethoden: Mastercard, Visa, Apple Pay, Google Pay, Cryptocurrencies

2. InstaGrowing.net – het beste voor services voor volledige Instagram-promotie

 • Hoge kwaliteit Instagram-gebruikers
 • Snel en eenvoudig bestelproces
 • Website is gemakkelijk te gebruiken
 • Beschikbaar om premium Insta-likes te kopen
 • 💲 Beveiligde betaalmethoden: Mastercard, Visa, Apple Pay, Google Pay, Cryptocurrencies
 • 100% service garantie

We vertellen ook op welke manier je veilig Instagram likes kunt kopen en hoe je dit het beste aanpakt. Als laatste volgen er een aantal veelgestelde vragen over likes kopen en sluiten we af met welke website het beste en betrouwbaarste is om voor likes leveren.

10 Beste gerenommeerde sites voor Instagram Likes kopen

Hieronder bespreken we een aantal websites waar je het beste likes kunt kopen en welke websites het meest betrouwbaar zijn.

1.    VolgersKopen – de beste site om Instagram-likes te kopen

volgerskopen screenshot

VolgersKopen is een fantastische bron voor het kopen van likes op Instagram, vooral als je je betrokkenheid wilt vergroten. Afgezien van pakketten om te gebruiken om likes te kopen, bieden ze ook automatische likes, volgers, views, opmerkingen, IGTV-weergaven, Story views. Met hun service kunt u ervoor zorgen dat u uw berichten voldoende verkeer geeft om hun zichtbaarheid elke keer te vergroten.

Goede eigenschappen van deze site:

 • Website is in het Nederlands en makkelijk te gebruiken
 • Goede feedback van klanten
 • Het heeft een breed scala aan pakketten, je kunt tussen de 100 en 100 00 likes kopen
 • De prijsklassen gaan van ongeveer $ 1 tot $ 300, passend bij de meeste budgettaire behoeften.

Op deze website kun je  goedkoop likes voor Insta kopen, namelijk al vanaf €2.29. Het aantal likes van de pakketten loopt van de 100 tot de 100.000 likes. Ook kun je beginnen met het kopen van een klein aantal likes om te kijken of het voor jou werkt.

Prijzen van de meest populaire pakketten:

 • 50 likes (prijs vanaf €1)
 • 100 likes (prijs vanaf €2)
 • 500 likes (prijs vanaf €5)
 • 1000 likes (prijs vanaf €9)
 • 5000 vind-ik-leuks (prijs vanaf €28)

De volgende stappen neem je om te beginnen met Instagram likes kopen via VolgersKopen:

 1. Selecteer het meest geschikte pakket uit de lijst met Instagram-likes op de pagina volgers-kopen.com/instagram-likes-kopen/
 2. Voer daarna de URL instagram-gebruikersnaam waar jij Instagram likes op wilt ontvangen.
 3. Zorg ervoor dat je een openbaar profiel hebt. Check dit ook nog even goed voor je een pakket aanschaft.
 4. Vul op de betaalpagina alle benodigde gegevens in en betaal de bestelling. Wij accepteren betalingen met creditcard/debetkaart.
 5. Als je hebt afgerekend, zie je binnen 1 tot 24 uur al dat je meer likes krijgt. Hoe groter het pakket, hoe langer het duurt, zodat het allemaal zo organisch mogelijk gaat.

Er zijn trouwens veel betaalopties, zo ook Bitcoin en Ethereum. Je kunt ook eerst een test pakket kopen, om te kijken of je hier tevreden mee bent. Later kun je dan een groter pakket aanschaffen.

Binnen een korte tijd groeien jouw likes op de foto en dan zul je zien dat het pakket wat je hebt gekocht zijn werk gaat doen. Het enige wat jij hoeft te doen is een leuke post plaatsen voor al jouw volgers.

lll➤ Koop Instagram Likes op VolgersKopen

2.   SocialBoss – het beste voor betaalbare prijzen en goede klanten

socialboss screenshot

De volgende website op de lijst met sites om je Instagram-account te laten groeien, is SocialBoss de Social Media Marketing Marketplace .  Via SocialBoss kun je ook verschillende pakketten aanschaffen. Het goedkoopste pakket is $3.29 en dan krijg je er 100. Let er op dat dit bedrag in dollars is. Ook hier kun je er tot 100.000 aanschaffen, wat een groot aantal is.

Goede eigenschappen van deze site:

 • Biedt een grote verscheidenheid aan sociale mediaplatforms
 • Hoge ervaring
 • Gebruiksvriendelijk en duidelijk
 • Creditcards worden geaccepteerd

Prijzen van de meest populaire pakketten:

 • 100 likes (prijs vanaf €3)
 • 500 likes (prijs vanaf €7)
 • 1000 likes (prijs vanaf €13)
 • 5000 vind-ik-leuks (prijs vanaf €36)

Hieronder volgt een stappenplan hoe je deze aanschaft via SocialBoss door de vereiste velden in te vullen.

 1. Plaats een Instagram foto op je feed en zorg ervoor dat je profiel openbaar staat. Er is namelijk een publieke URL nodig.
 2. Voer daarna de URL instagram-gebruikersnaam waar jij Instagram likes op wilt ontvangen.
 3. Voer de URL in van de foto waarop jij likes wilt ontvangen.
 4. Betaal het gekozen pakket via de gewenste betaalmethode.

Je krijgt daarna een e-mail met een bevestiging op je e-mailadres en je zult de likes dan ontvangen op je account binnen de aangewezen tijd die bij het pakket beschreven staat. Het verschilt bij SocialBoss ook per pakket binnen hoeveel tijd de likes binnenkomen op je foto zodat het allemaal op zo een organisch mogelijke manier gebeurt. Maar in principe is het een vlotte levering.

Mocht je vragen hebben over de pakketten van SocialBoss, dan kun je contact met ze opnemen via hun klantenservice. Ze zijn 24/7 bereikbaar.

Overall, SocialBoss is among the top three for a reason. It’s simple to use, offering the ability to bring high quality Instagram likes to your account with ease. If you have any questions, reaching out to someone is simple. If you use other social media platforms, SocialBoss offers quite a bit. Overall, we love this website and think it’s one of the best sites for buying likes. Try it out and see if its services work well for you.

3.   InstaGrowing – het beste voor services voor volledige Instagram-promotie

instagrowing screenshot

Deze website hanteert dezelfde prijzen als de vorige website, je kunt hier Insta likes kopen vanaf $3.29. De website is in het Engels en de prijzen zijn in dollar. Je kunt de pakketten op meerdere manieren betalen en zo ook met Bitcoin of Ethereum.

Goede eigenschappen van deze site:

 • Gespecialiseerd in Instagram-promotie
 • Goede klantenondersteuning
 • Een verscheidenheid aan betaalmethoden

Prijzen van de meest populaire pakketten:

 • 100 likes (prijs vanaf $3)
 • 500 likes (prijs vanaf $7)
 • 1000 likes (prijs vanaf $14)
 • 5000 vind-ik-leuks (prijs vanaf $38)

Het aanschaffen gaat gemakkelijk als je de volgende stappen neemt:

 1. Selecteer het aantal vind-ik-leuks op de servicepagina.
 2. Kies het juiste pakket.
 3. Voer uw bijnaam of account-URL in die u volgers wilt krijgen en betaal volgens de methode die voor u geschikt is.
 4. Ontvang orderbevestiging in uw e-mail. Volgers worden zo snel mogelijk bezorgd.

Ook hier heb je 30 dagen garantie en kun je terecht bij de klantenservice als er iets niet naar wens is. De klantenservice staat je graag te woord om je op de juiste manier te helpen en ze zijn erg meedenkend.

Overall, Instagrowing is one of the best sites if you just need to buy Instagram likes and engage with other services. Sometimes, a site that can cut the fat out and provide only what you need is the best option. If you have Instagram accounts that need a boost, we say to reach out to them and see what they can do for you.

4.    VolgersOmhoog

VolgersOmhoog biedt de bestelling die sommige fans verwachten, naast een goede klantenondersteuning. Het is overal een geweldige website, met verschillende aanbieders van sociale-media services.

Je kunt hier pakketten kopen vanaf de 100 likes en de prijzen beginnen bij €4,95. De betaling gaat gemakkelijk via iDeal en je kunt bij het afrekenen aangeven bij welke post de likes terecht moeten komen. Dit kan maximaal bij 1 post. Als je op meerdere posts likes wilt ontvangen, dan moet je een volgende bestelling plaatsen.

5.    SocialeBoost

Als je een website wilt waarmee je Instagram-likes, views of volgers kunt kopen, is dit geen slechte keuze. Hoewel een beetje kaal, is dat soms wat je nodig hebt. Zoals geadverteerd, is het kopen van IG-likes een snel proces.

Je kunt op deze website pakketten kopen vanaf €1,89 en dan krijg je 20 likes op jouw post. Het duurste pakket is €62,99 voor 5000. Het aanschaffen gaat gemakkelijk door de URL in te voeren van de foto en vervolgens de betaling te voldoen.

6.    Volgers.be

Als je hebt besloten Instagram-likes te kopen, is het een waardevolle site om bij de hand te hebben. Ze hebben een schaalbaar assortiment van betrokkenheid pakketten om u te helpen de zichtbaarheid van uw pagina te vergroten. Ook zijn hun prijzen een van de meest concurrerende, met 100 likes die slechts 5 dollar kosten.

7.    Socialmedify

Het vergroten van het bereik van je pagina is veel eenvoudiger als je ervoor kiest om via deze website likes voor Instagram te kopen. Ze hebben een eenvoudig proces om meer verkeer naar uw profielen te trekken en de betrokkenheid te vergroten. Selecteer eenvoudig het aantal vind-ik-leuks dat u wilt, en het bedrijf zal ze op uw pagina plaatsen.

8.    Turbomedia

Het ontsluiten van de voordelen van echte en actieve gebruikers wanneer u likes voor Instagram koopt, is cruciaal voor uw online succes. Met deze service kun je veel intuïtieve pakketten verkennen om je volgers op sociale media te laten groeien. Op dit moment bieden ze pakketten aan om je te helpen Instagram-volgers te kopen, maar zijn van plan om uit te groeien tot het bieden van likes.

9.    Socialfollowers4you

Als u geïnteresseerd bent geweest in het wereldwijd diversifiëren van uw publiek, dan is dit wat u nodig heeft. In tegenstelling tot andere platforms, kunt u geen bulk-likes kopen; in plaats daarvan koop je volgers. Je volgers kunnen dan betrokken zijn bij je berichten, wat een organisch gevoel geeft aan je verhoogde betrokkenheid. Als je op zoek bent naar een waterdichte manier om Instagram-likes te kopen zonder dat je groei nep lijkt, dan wordt dit platform aanbevolen.

10.                 Socialmediafollowers

Een uniek kenmerk van het krijgen van Instagram-likes van deze website zijn hun pakketten. Je kunt zo weinig als 50 likes of maar liefst 30.000 likes kopen. Deze pakketten helpen de service gemakkelijk te gebruiken voor beginners en gevestigde profielen.

Hoe krijg je meer Instagram-likes?

instagram logo

Hieronder staan de belangrijkste tips die we hebben verzameld om het aantal Instagram-likes per bericht te verhogen. We hebben basisprincipes overgeslagen, zoals het maken van goede foto’s en consistent zijn, maar het is altijd een goed idee om ze in gedachten te houden. Deze basisprincipes van Instagram voor bedrijven vormen de basis voor uw strategie, terwijl deze tips de verbeteringen zijn die u kunnen helpen het meeste uit uw inhoud te halen.

 • Ga in gesprek met andere gebruikers
 • Moedig reacties aan
 • Verschillende inhoud testen
 • Post meer video-inhoud
 • Instagram Verhalen gebruiken
 • Schrijf boeiende bijschriften
 • Post op het juiste moment
 • Koop likes voor betrouwbare websites
 • Gebruik de juiste hashtags op de juiste manier
 • Tag mensen en merken indien van toepassing

Door meer likes op Instagram te krijgen, kan je merk groeien en een breder publiek bereiken. Samenwerken met influencers en andere merken is een andere geweldige manier om je publiek uit te breiden en meer likes op het platform te krijgen.

Tips voor het veilig kopen van Instagram-likes

instagram on mobile

Als je op een veilige manier likes wilt kopen, dan raden we je aan om dat bij een van bovenstaande websites te doen, zoals bij VolgersKopen. Je weet dan zeker dat het betrouwbaar is en dat je de likes echt zult zien verschijnen op je foto. Ook kun je terecht bij de klantenservice als er iets misgaat. Ze bieden echt een goede service.

Er zijn ook belangrijke criteria om te weten voordat u het bedrijf kiest:

 • Kijk naar de beoordelingen en reputatie.
 • Vind iets dat binnen uw budget past
 • Website moet codering en beveiliging bieden voor betalingen
 • Kijk op klantenrecensies op websites
 • Kijk naar de verschillende pakketten en services die ze voorstellen
 • Elke website heeft een pagina met veelgestelde vragen
 • Controleer ook contacten, er moet een e-mail en een contactformulier zijn

Er zijn heel veel websites waar je likes kunt kopen, maar ze zijn lang niet allemaal betrouwbaar. Ook zullen ze op sommige websites niet van een Nederlands Instagram account afkomen. Lees ook altijd eerst de reviews van vorige klanten om erachter te komen of die positief zijn.

Hoe likes kopen op Instagram?

instagram wallpaper pixabay

Je kunt gemakkelijk likes kopen voor een post door een van de bovenstaande websites uit te kiezen en daar een pakket te kiezen. Als je ze wilt kopen via VolgersKopen, dan kies je een pakket, voer de URL van je account in en vervolgens reken je af.

Vervolgens duurt het even voordat je de likes zult verschijnen op de foto. Het hangt er vanaf hoeveel je er hebt gekocht, want hoe groter het pakket, hoe langer het duurt voordat ze zichtbaar zijn op je foto. Het moet namelijk wel allemaal op een organische manier gaan.

Als er iets mis gaat, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Als het helemaal mis gaat, heb je het recht op teruggave van je geld. Je hebt bij VolgersKopen ook 30 dagen garantie op de dienst die je hebt gekocht. Je bent dus verzekerd van de juiste service.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Als beginner in het kopen van Instagram-likes is het belangrijk om een aantal veelgestelde vragen te beantwoorden. Laten we een duik nemen in enkele van de meest gestelde vragen om je te helpen Instagram-likes met een gerust hart te kopen.

1)   Hoeveel kost het om likes te kopen?

Dat hangt af van welk pakket je kiest. Bijvoorbeeld, een pakket van 100 likes op VolgersKopen kost € 2,29, 1000 likes kost €9,99 en een maximaal pakket van 100 000 kost € 299,99.

2)   Wat gebeurt er als je likes koopt?

Je ontvangt ze dan op de foto waarvan je de URL hebt ingevoerd bij je bestelling. Je krijgt dan meer interactie op je post en op je feed, wat ook weer kan uiten in meer volgers.

3)   Hoeveel kosten 500 likes?

Bij VolgersKopen kosten 500 likes €5.99.

4)   Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Dit ligt eraan welk pakket je hebt gekocht. Hoe groter het pakket, hoe langer de levertijd is. Als je bijvoorbeeld 500 likes koopt, dan is de levering 1-24 uur. Dit is in principe een super snelle levering.

5)   Heb ik garantie op jullie diensten?

Zeker weten, je hebt 30 dagen garantie op iedere bestelling. Als er iets mis gaat, dan kun je je geld terug verwachten als het niet opgelost kan worden door de klantenservice. De klantenservice doet altijd hun uiterste best om het probleem op te lossen.

Conclusie: Welke van deze sites is de beste?

samenvatting pixabay

De beste website voor Instagram likes kopen op Instagram is VolgersKopen. Je weet zeker dat deze website veilig en betrouwbaar is, je kunt positieve reviews teruglezen en als er iets mis is, dan kun je de klantenservice bereiken. Als je een pakket hebt gekocht, dan ontvang je meer likes op je post. Dit zorgt voor meer interactie en kan ook uiten op extra volgers.

De belangrijkste reden om voor VolgersKopen te kiezen, is dat de website betrouwbaar is. Je krijgt alle likes op je foto waarvoor je betaalt. Daarbij hoef je niet je gegevens in te voeren zoals je wachtwoord, dus er kan niks geks met je account gebeuren. De likes die je ontvangt zijn ook echt en ook van Nederlandse volgers. Sommige volgers zullen ook uit andere landen komen.

VolgersKopen is ook de beste website voor het kopen van Instagram-volgers volgens onderzoek Pctipvandedag.nl/ als een van de beste betrouwbare en betrouwbare websites.

Mocht je nog niet zeker zijn of je Instagram likes wilt kopen? Dan kun je eerdere reviews teruglezen van klanten die erg tevreden waren op de website of contact opnemen met de klantenservice. Zij beantwoorden graag jouw vragen en staan je te woord. Er zijn bij deze services geen kleine lettertjes beschreven waar je later achter komt. Als je meer interactie wilt op je foto’s, koop dan nu een groot aantal likes. Ben je tevreden? Dan kun je nog een pakket kopen op een andere foto. Je zult er geen spijt van krijgen en het zal een goede boost geven aan je Instagram pagina voor volgers en likes.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.