logo-liggend-wit-donkerblauw

De beste schoenen voor je grote dag


Wanneer je gaat trouwen, dan ligt de nadruk vaak op De Jurk, als het om de voorbereidingen gaat. Wat zal het worden? Veel dames denken er al jaren over na, soms zelfs al sinds ze kind zijn, en hebben hun ideeën hierover al meermaals zien veranderen. In de schaduw van de bruidsjurk, gaat het natuurlijk ook om het pak van de bruidegom. Daar is vaak een stuk minder om te doen, sorry heren, eigenlijk valt een pak vooral op wanneer een man een echt gewaagde keuze maakt of helaas de plank compleet weet mis te slaan. Om dat te voorkomen is er vaak wel enig overleg tussen ‘kamp bruid’ en ‘kamp bruidegom’, en is bij de man bekend waar het pak aan moet voldoen om goed bij de jurk te passen. Maar met alleen een jurk en een pak ben je er nog niet, wat outfits betreft. Er moeten natuurlijk ook nog schoenen bij. En het leuke is dat je daar steeds meer persoonlijkheid in kunt leggen.

Goede schoenen onder het pak

Waar voor heren geldt dat een trouwpak vaak al vrij snel wordt uitgekozen, lijkt dat met de schoenen nog eens extra het geval te zijn. Welke passen er onder het pak en zien er netjes uit? Ah, deze, mooi: klaar. Zonde, want er zijn veel meer herenschoenen te koop dan de exemplaren die min of meer vanzelf onder een trouwpak belanden.

Natuurlijk kun je gewoon voor die neutrale, onopvallende schoenen gaan, daar is niets mis mee. Maar een beetje uitpakken mag ook. Er zijn allerlei schoenen te koop die nog steeds netjes zijn, maar waar je ook een stukje persoonlijkheid in kwijt kan. Net een beetje anders dan anders. Kijk daarom vooral goed naar wat jouw smaak is, wat jij mooi vindt, en niet naar wat er van je verwacht wordt. Het is jouw trouwdag, dus zorg dat je schoenen draagt waar jij blij mee bent.

Volop keuze voor dames

Ook voor dames geldt dat de eigen smaak en voorkeur vooral leidend moet zijn. Voor hen is er nog veel meer keuze in schoenen, van traditionele bruidsschoenen tot opvallend gekleurde pumps of wat de voorkeur dan ook heeft. En sneakers dames? Ook die worden best vaak gekocht voor een bruiloft, zeker wanneer de outfit een beetje stoer is, of wanneer dames tijdens hun eigen feestje gewoon lekker comfortabel willen dansen!

Natuurlijk moeten de schoenen naar jouw smaak bij de jurk (of andere bruidsoutfit) passen, maar verder is het helemaal jouw feestje. Je kunt kiezen voor neutrale schoenen, die nauwelijks opvallen onder je jurk, zodat daar alle aandacht naar uit gaat. Maar je lekker uitleven, en je schoenen juist echte blikvangers laten zijn, dat kan natuurlijk ook. Volg vooral je eigen voorkeuren, en kies iets waar jij helemaal enthousiast van wordt. Dan straal je op je grote dag het hardst!

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.