logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Dit zijn de beste relatiegeschenken om weg te geven

Een relatiegeschenk weerspiegelt de waardering die je hebt. Ze vormen dus een belangrijk marketing element. Daar moet je dus goed over nadenken. Want wat zijn nu de beste relatiegeschenken en waarom? 

Gelukkig ben je niet de enige die het lastig vind om relatiegeschenken te vinden. Je hebt ook een enorme keuze. Waarbij het grootste deel van de geschenken geen meerwaarde heeft. Dat maakt het goed te weten met welke relatiegeschenken je wel indruk kunt maken bij je zakenrelaties. Benieuwd geworden? Kijk eens op HSG-relatiegeschenken.com en lees welke relatiegeschenken een absolute aanrader zijn!

Een luxe en duurzame pen

Een pen klinkt natuurlijk niet als het meest originele relatiegeschenk. Maar het is er absoluut een die binnen bedrijven meer dan welkom is. Waarbij een pen niet langer luxe hoeft te zijn maar duurzaam op de eerste plek komt! Kies dus voor een duurzame luxe pen met een mooi opdruk erop of een boodschap die direct is gekoppeld aan je bedrijf. Soms worden pennen als relatiegeschenk aan een kortingscode gekoppeld, zo zag ik laatst de tekst “wie met deze pen schrijft verdient het, website en kortingscode” waarna ik op een leuke website terecht kwam met kortingen op producten van het bedrijf.

Een USB stick

De USB stick is er in verschillende vormen en materialen. Door te kiezen voor een mooie en duurzame vormgeving maak je er dus echt wat unieks van met jouw logo erop. Wil je net een stapje verder gaan? Kies er dan voor om op de USB stick een videoboodschap plaatsen die relaties te zien krijgen. Het is net dat stapje verder die je uniek maakt.

Wijn en warme dranken

Wijn en warme dranken doen het natuurlijk altijd goed! Je kunt ze mooi laten verpakken en op je relaties afstemmen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan leuke teksten als zullen we een bakkie doen of wat te vieren, gevolgd door je logo. Daarnaast kun je er ook een pakketje voor maken of de relatiegeschenken afstemmen op het soort relatie dat je hebt. Met andere woorden zijn wijn en warme dranken een uniek en origineel cadeau die je nog wel even moet verpakken.

Sport- en ontspanningsartikelen

Sport en beweging verbinden! Dat gezegd hebbende is het natuurlijk een super origineel relatiegeschenk om te geven. Je zal er versteld door staan welke leuke reacties sport en ontspanningsartikelen krijgen als relatiegeschenk. Het is bovendien ook nog eens heel erg leuk om te krijgen. Je kunt het zo uitgebreid, klein of specifiek maken als je zelf wilt.

Draagtassen en goodiebags

Tot slot draagtassen en de welbekende goodiebags. Je kunt ze vullen met producten die je zelf helemaal top vind en afstemmen op jouw relatie. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een special edition tas, unieke boodschap of stukje subtiele reclame voor de relaties. Je kunt het helemaal zelf invullen. Er zijn bovendien tassen in verschillende soorten en vormen.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.